Ολυμπιακός: Με κορυφαίο τον Βέλντε κέρδισε 4-2 τον Άρη Λεμεσού στο τελευταίο του φιλικό στην Κύπρο - Δείτε τα γκολ

Ολυμπιακός: Με κορυφαίο τον Βέλντε κέρδισε 4-2 τον Άρη Λεμεσού στο τελευταίο του φιλικό στην Κύπρο - Δείτε τα γκολ

Φοβερό γκολ ο Μπακούλας - Περισσότεροι από 6000 φίλοι του Ολυμπιακού στις εξέδρες

6289062
Ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός για το φετινό καλοκαίρι, αντιμετωπίζοντας τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο και παίρνοντας τη νίκη με 4-2. 

Ο απολογισμός των «ερυθρόλευκων» στα φιλικά που έδωσε από την αρχή της προετοιμασίας του μέχρι τώρα ήταν δύο ήττες από Άγιαξ (1-0), Νότιγχαμ Φόρεστ (3-4), δύο ισοπαλίες με Αλ-Κατσία (2-2), Ρόμα (1-1) και τέσσερις νίκες με Μέχελεν (2-0), Ναϊμέγκεν (2-0), Τερνάνα (0-4) και τώρα με Άρη Λεμεσού (1-3), σε σύνολο οκτώ αγώνων. Τώρα πλέον η ομάδα του Πειραιά αρχίζει την προετοιμασία της για το πρώτο επίσημο ματς, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, παίζοντας στην 1η αγωνιστική το Σάββατο 17 του μήνα με αντίπαλο το Βόλο, εκτός έδρας.

Άρης Λεμεσού - Ολυμπιακός 2 - 4 | Highlights - Φιλικός Αγώνας - 10/08/2024 | COSMOTE SPORT HD




Κλείσιμο
6289060
6289054
6289050
6289170
6289186
6289183


Ο αγώνας 

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός μπροστά σε 6000 και πλέον φίλους του,  ήταν σαφώς ανώτερος και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα στο ματς με 0-3. Στο 11' ο Γιάρεμτσουκ συνεργάστηκε ωραία με τον Μπιέλ, ο Ισπανός έκανε την κάθετη πάσα για τον Βέλντε, που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, μέσα στην περιοχή ο οποίος βγήκε τετ α τετ και έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στη συνέχεια μέσα σε μόλις επτά λεπτά σημείωσε τρία γκολ. Στο 16' ο Βέλντε «γέμισε» με εκτέλεση φάουλ, ο Ντόη πήρε την κεφαλιά και ο Άμπι με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 21' ο Ντόη έκανε δεύτερη ασίστ για τον Βέλντε και ο Νορβηγός με σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 0-2. Το 0-3 έγινε στο 23', όταν ο Παπακανέλλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα και έκλεψε την μπάλα και ο Μπιέλ σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.

Τρία λεπτά μετά, στο 26', ο Παπακανέλλος έδωσε στον Μπιέλ, το πλασέ του οποίου κατέληξε άουτ. Οι Κύπριοι είχαν δύο συνεχόμενες ευκαιρίες, στο 34' το πλασέ του Κβιλιτάια μπλόκαρε ο Πασχαλάκης και στο 45+1' το μακρινό σουτ του Μαγιαμπέλα πήγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατάφερε να σημειώσει γκολ στο 55' με τον Γιάρεμτσουκ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς μπήκε στη φάση ο Παπακανέλλος, ενώ στο 59' το πλασέ του Κβιλιτάια πήγε δίπλα από την εστία του Αναγνωστόπουλου. Ο Άρης Λεμεσού μείωσε στο 78' σε 1-3, όταν ο Σεμέδο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπένγκτσον πλάσαρε, ενώ στο 82' το τετ α τετ του Γκομίς έδιωξε σε κόρνερ ο Αναγνωστόπουλος. Το 2-3 έγινε στο 84' σε τετ α τετ του Σαβό από τ' αριστερά, ενώ το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε στο 89' από ωραίο σουτ του Μπακούλα έξω από την περιοχή, μετά από ασίστ του Μασούρα. Τέλος, στο 90' είχε δοκάρι ο Σεμέδο σε σουτ από πλάγια θέση δεξιά.

Άρης Λεμεσού (Α. Σπιλέφσκι): Σοφρονίου, Μουσούντα, Κοκόριν, Ιάγκο, Μαγιαμπέλα, Νίκολιτς, Στρούσκι, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς, Κορέια, Κβιλιτάια, ενώ αγωνίστηκαν και οι Άλβες, Σανέ, Μποάκιε, Γκομίς, Μίλος, Σεμέδο, Σαβό, Λουκουμπάρ, Μπένγκτσον, Κοβάσεφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης (46' Αναγνωστόπουλος), Ορτέγκα, Άμπι (90' Κοστίνια), Μπιανκόν (71' Κουτσίδης), Ροντινέι, Ντόη (63' Μπακούλας), Μουζακίτης, Μπιέλ, Βέλντε (63' Στάμενιτς), Παπακανέλλος (71' Μασούρας), Γιάρεμτσουκ (71' Ελ Κααμπί).



Ειδήσεις σήμερα:

Βραζιλία: Δέκα άνθρωποι περίμεναν σε άλλη πύλη τη μοιραία πτήση και δεν επιβιβάστηκαν ποτέ

Φωτιές: Κίνδυνος ακόμα και για megafires από αύριο, λένε οι επιστήμονες - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε εφαρμογή

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μετά την 7η θέση στο Παρίσι για την Κύπρο, η Κουλιτσένκο απολαμβάνει τις διακοπές της στο Κάπρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης