Παναθηναϊκός: Πρόταση 27 εκατ. ευρώ της Λέστερ για Ιωαννίδη, αποκαλύπτει η Telegraph

Ο Στιβ Κούπερ θέλει τον Ιωαννίδη στην επιθετική γραμμή της Λέστερ

Πρόταση ύψους 23,2 εκατ. λιρών (27 εκατ. ευρώ) για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη φέρεται να κατέθεσε η Λέστερ στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την Telegraph.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο τεχνικός των «αλεπούδων», Στιβ Κούπερ αναζητά επιθετικές προσθήκες, καθώς οι Τζέιμι Βάρντι και Πατσόν Ντάκα αναμένεται να χάσουν την πρεμιέρα της σεζόν εναντίον της Τότεναμ.

Έτσι η Λέστερ, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατέθεσε πρόταση 23,2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, ενώ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Γαλατασαράι το ενδεχόμενο απόκτησης και του Γουίλφριντ Ζαχά.

«Με λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα να απομένει μέχρι το ματς της πρεμιέρας της Premier League εναντίον της Τότεναμ, η Λέστερ προσπαθεί να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα και το Σαββατοκύριακο κατέθεσε πρόταση 27 εκατ. ευρώ (23,2 εκατ. λίρες) για τον Ιωαννίδη.

Ο Ιωαννίδης είναι διεθνής με την Ελλάδα. Η Ίπσουιτς, που είχε κάνει νωρίτερα μια σημαντική προσφορά για τον 24χρονο. 

Η Λέστερ δίνει προτεραιότητα στο κομμάτι των επιθετικών και πιστεύει ότι ο Ιωαννίδης, ο οποίος σημείωσε 23 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, μπορεί να επιτύχει στην Premier League.

Ο Ζαχά, ο πρώην εξτρέμ της Κρίσταλ Πάλας, βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Λέστερ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για μια πιθανή συμφωνία δανεισμού» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο θέμα. 

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Κούπερ: «Ξέρουμε που βρισκόμαστε και πρέπει απλώς να συνεχίσουμε. Όλοι ζητάμε “νέο αίμα”, ειδικά οι παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να ενισχυθούμε σύντομα. Σε ορισμένες θέσεις θέλουμε σημαντική ενίσχυση. Πρέπει να γίνουνμε πιο δυνατοί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είναι φυσικό όταν ανεβαίνεις στην Premier League από την Championship να πρέπει να ενισχυθείς σημαντικά αν θέλεις να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία να πετύχεις.

Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να βάλουμε έναν αριθμό, αλλά σίγουρα δεν είναι μικρός. Αυτό είναι το ζητούμενο. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.»

Πηγή: www.monobala.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Διεθνής κατακραυγή για τον πολύνεκρο βομβαρδισμό του Ισραήλ σε σχολείο στη Γάζα - «Αφόρητος ο αριθμός των θυμάτων»

Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε ΙΧ στον Προφήτη Ηλία Αργολίδας

«Δεν υπάρχει αρπαγή - Ο πατέρας προσπαθεί να τα αποσπάσει βίαια» λέει ο αδερφός της μητέρας των δύο παιδιών στη Ρόδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr