Ο Αταμάν δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ομέρ Γιουρτσεβέν

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε ότι στον Παναθηναϊκό τσεκάρουν την περίπτωση του Ομέρ Γιουρτσεβέν, με σκοπό την ενίσχυση στη θέση των σέντερ. Ο Τούρκος ψηλός τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται στην Αμερική και αγωνίζεται στο NBA

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στη hurriyet, ο Εργκίν Αταμάν έκανε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει στα «ραντάρ» του για τη θέση του σέντερ τον 26χρονο σέντερ με ύψος 2,11 μ. που έχει περάσει και από το NBA, Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο ίδιος φορούσε τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ μετρώντας κατά μέσο όρο από 4,6 πόντους με 4,3 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 11,4 λεπτά συμμετοχής. Στο παρελθόν έχει υπάρξει επίσης παίκτης των Μαϊάμι Χιτ και της Φενέρμπαχτσε.



«Είμαι λίγο ανήσυχος ότι ο νέος παίκτης θα διαταράξει την ισορροπία της ομάδας καθώς έχουμε ήδη ένα σύστημα. Σκέφτομαι να μην κάνω αυτή τη μεταγραφή στην αρχή της σεζόν. Ο Σαρπ Αταμάν έχει πολύ καλό όνομα στο μυαλό του. Σκεφτόμαστε αυτόν τον παίκτη δύο μέρες. Ο Γιουρτσεβέν έφυγε από το NBA και μιλάει με ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Ομέρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μου αρέσει. Πιστεύω θα τα πάει καλά στην Ευρώπη.

Έχουμε επίσης τον πιο σημαντικό σέντερ-φόργουορντ στην Ευρώπη, τον Ματίας Λεσορ. Τον να πάρουμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη όπως τον Γιουρτσεβέν θα μας έδινε θεωρητικά πολύ δύναμη. Ωστόσο, έχουμε ενδοιασμούς ως προς το πως θα αποτυπωθεί αυτό στο παρκέ. Το σκεφτόμαστε για να είμαι ειλικρινής, είναι στα ραντάρ μας. Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες: Οι καπνοί από τη φωτιά στον Βαρνάβα «πνίγουν» την Αττική - Μαύρος ο ουρανός στο κέντρο της Αθήνας

Συγκλονιστικό βίντεο από τροχαίο στη Σπάρτη: Αυτοκίνητο που οδηγούσε πρώην νομάρχης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ

Μύκονος: Το πάρτι της χρονιάς και οι τρελοί τζίροι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr