Ο Λεμπρόν Τζέιμς «την είπε» σε πιτσιρικά που του ζήτησε φωτογραφία και 10" μετά άρχισε να χορεύει - Δείτε βίντεο

Ο Λεμπρόν Τζέιμς «την είπε» σε πιτσιρικά που του ζήτησε φωτογραφία και 10" μετά άρχισε να χορεύει - Δείτε βίντεο

Ήταν ξεκάθαρο πως ο «Βασιλιάς» το μόνο που είχε στο κεφάλι του ήταν να απολαύσει τις τελευταίες του ώρες στο Παρίσι, χωρίς να τον ενδιαφέρει ούτε η εικόνα του ούτε ο πιτσιρικάς

lebron-paidi-parisi
Εικόνα που δεν τον τιμά και τόσο είναι αυτή που έρχεται από τη Γαλλία για τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με τη φανέλα της εθνικής ΗΠΑ πήγε να το γιορτάσει σε ενα μαγαζί.

Απ' έξω ήταν συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος που κατάλαβε πως είχε μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον «Βασιλιά», όπως και ένας πιτσιρικάς που πήγε να του ζητήσει μια γρήγορη σέλφι.

Ο νεαρός δεν ήταν καθόλου επιθετικός (όχι ότι σε εκείνη την περίπτωση θα δικαιολογείτο η αντίδραση του παγκόσμιου σταρ, που του ρίχνει και κοντά 30 χρόνια) και μάλιστα παρακάλεσε τον Λεμπρόν με το χέρι στο στήθος. Τότε ο παίκτης του κούνησε το δάχτυλο και του ζήτησε να σταματήσει.

Αφότου ο μικρός κατάλαβε πως το μόνο που θα έχει να του θυμίζει τη συνάντησή τους θα είναι το παρακάτω βίντεο, απομακρύνθηκε, χωρίς την αχρείαστη χειρονομία του bodyguard. Το αυτό έκανε και ο Λεμπρόν που κατευθύνθηκε προς την είσοδο, όπου άρχισε να χορεύει σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης