KOUFALIA CUP 2024 - Διεθνές τουρνουά τένις

Το 16ο KOUFALIA CUP - Διεθνές τουρνουά τένις - πέρασε στην ιστορία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Για ακόμη ο θεσμός « KOUFALIA CUP» - Διεθνές τουρνουά τένις - που δημιουργήθηκε πριν 16 χρόνια στην πόλη των Κουφαλίων και απόκτησε πλέον Διεθνή διάταση, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και άφησε σε συμμετέχοντες και επισκέπτες τις καλύτερες εντυπώσεις χάρις στην εξαιρετική οργάνωση και την άψογη συμπεριφορά των ανθρώπων του ΟΑ Κουφαλίων, των αθλητών και των συνοδών τους.

Το KOUFALIA CUP - Διεθνές τουρνουά τένις - έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί σε ένα ιδιαίτερα σκληρό και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, να θεωρείται στην κατηγορία του ένα από τα καλύτερα τουρνουά της νότιας Ευρώπης και να είναι πραγματικά Διεθνές, αφού κατάφερε και φέτος να συγκεντρώσει περίπου ενενήντα αθλητές από ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ , ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΓΕΩΡΓΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΚΥΠΡΟ, ΤΣΕΧΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ , ΟΥΚΡΑΝΙΑ και πρώτη φορά από την ΚΙΝΑ, οι οποίοι αγωνίστηκαν σκληρά για εννέα ημέρες, θέλοντας να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και να χτίσουν την καριέρα τους.
Κοντά στους αθλητές βρέθηκαν δεκάδες προπονητές και εκατοντάδες γονείς που τους συνόδευαν, οι οποίοι έζησαν με αγωνία και ένταση τους αγώνες κι έδωσαν το δικό τους χρώμα στον περιβάλλοντα χώρο των γηπέδων αλλά και στη μικρή πόλη των Κουφαλίων!

Στο KOUFALIA CUP - Διεθνές τουρνουά τένις - αλλά και στις εκδηλώσεις του τουρνουά παρευρέθηκαν πολλοί επίσημοι από το Δήμο Χαλκηδόνος, αλλά και πλήθος παραγόντων και προπονητών τένις, όπως και αρκετοί θεατές που ήρθαν από τα Κουφάλια , αλλά και τις γύρω περιοχές.
Ως Ο.Α. Κουφαλίων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες και φυσικά τους 90 περίπου αθλητές και τους συνοδούς τους που πήραν μέρος στη διοργάνωση και είχαν άψογη συμπεριφορά! Τέλος οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Γιάννη Μαυρίδη και τους βοηθούς διαιτητές Σταμάτη Τσιγκριδάκη, Δημοσθένη Βακαλούδη, Ισιδώρα Γκογκίδου και Αναστασία Γκογκίδου, τους ιατρούς και φυσιοθεραπευτές Λευτέρη Ποντίκα , Παρασκευή Μπουμπουρέκα και τον φυσιοθεραπευτή της Εθνικής Ελλάδας Απόστολο Μιχαλάκα, καθώς και τον stringer Γκαντσίδη Νικόλαο και φυσικά τους χορηγούς που βοήθησαν τα μέγιστα για την άψογη διοργάνωση.

Όπως τόνισε ο διευθυντής του KOUFALIA CUP - Διεθνές τουρνουά τένις - κύριος Δημήτρης Γκογκίδης, «τα κέρδη για το δήμο Χαλκηδόνος από αυτή τη Διεθνή διοργάνωση (ιδιαίτερα για τη Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια) είναι πολλά! Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι σε μια μικρή αγορά όπως των Κουφαλίων και της Χαλκηδόνας έρχονται για δέκα ημέρες εκατοντάδες άνθρωποι υψηλού βιοτικού επιπέδου οι οποίοι θα παραμείνουν στην Πόλη μας και θα απευθυνθούν στις τοπικές μας αγορές. Τα δεκαέξι τελευταία χρόνια, έρχονται σε μια επαρχιακή πόλη άνθρωποι υψηλού μορφωτικού, κοινωνικού, οικονομικού και πολιτιστικού επιπέδου. Φυσικά το συγκεκριμένο γεγονός μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την τοπική κοινωνία. Αθλητές ,γονείς, προπονητές και θεατές , είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την άρτια διοργάνωση. Ελπίζω να καταφέρουμε και του χρόνου να διοργανώσουμε με την ίδια αποτελεσματικότητα το Διεθνές τουρνουά , έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να φεύγουν απ’ την μικρή μας πόλη με τις καλύτερες εντυπώσεις και να μας διαφημίσουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο!»
Για την ιστορία να αναφέρουμε τα αποτελέσματα των τελικών του KOUFALIA CUP 2024

ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΙΩΝ:
1ος νικητής Dimitrios MELISSOGLOU Greece
2ος νικητής Zavourgianos ATHANASIOS Greece

ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:
1η νικήτρια Katerina OUSTAMPASIDOU Greece
2η νικήτρια Chrysoula PARASKEVOPOULOU Czech Republic

ΔΙΠΛΟ ΑΓΟΡΙΩΝ:
1οι νικητές Dimitrios MELISSOGLOU (GRE)
NIKOLAS PETOUSSIS (CYP)
2οι νικητές Minas PANAGIDIS (CYP)
PETROS PARSON (CYP)

ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:
1ες νικήτριες Antonia Anastasia PAPAGAPITOU (GRE)
Charikleia ZINA (GRE)
2ες νικήτριες Angelina GLAVA (GRE)
Anna Papagapitou PAPAGAPITOU (GRE)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr