ΑΕΚ: Πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία ενόψει Νόα - Είναι στο όριο της θλάσης

ΑΕΚ: Πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία ενόψει Νόα - Είναι στο όριο της θλάσης

Ο 26χρονος φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και έκανε θεραπεία τόσο χθες όσο και σήμερα

levi-garcia-aek
Εξαιρετικά αμφίβολος είναι τη δεδομένη στιγμή ο Λιβάι Γκαρσία για τη ρεβάνς με τη Νόα την προσεχή Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ πρέπει να νικήσει με τρία γκολ διαφορά για να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί.

Ο 26χρονος φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και έκανε θεραπεία τόσο χθες όσο και σήμερα. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως γλίτωσε τα χειρότερα καθώς απέφυγε τη θλάση, ωστόσο είναι οριακό το αν θα προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο Λιβάι θα συνεχίσει θεραπεία και θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη. Όπως γίνεται αντιληπτό, η συμμετοχή του έχει μεγάλο ρίσκο, το οποίο και θα εκτιμηθεί αν πρέπει να παρθεί για να αγωνιστεί. Σε κάθε περίπτωση πάντως ακόμα κι αν το καταφέρει, δεν αναμένεται να είναι σε κατάσταση για να βγάλει όλο το 90λεπτο.

Όπως γίνεται αντιληπτό στην ΑΕΚ επικρατεί συναγερμός καθώς δεν μιλάμε απλά για τον πρώτο σκόρερ της, αλλά για τον μοναδικό καθαρό φορ που υπάρχει στο ρόστερ, κάτι που καθιστούσε αναγκαία την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Σε περίπτωση που ο Λιβάι δεν προλάβει τότε οι λύσεις είναι είτε ο Τσούμπερ είτε ο Άμραμπατ, χωρίς ωστόσο αυτή να είναι η φυσική τους θέση.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Δραματικές ώρες στα μέτωπα της Αττικής: Σκληρή μάχη με τις φλόγες και τις αναζωπυρώσεις για 670 πυροσβέστες

Ανάλυση Sunday Times: Γιατί η ουκρανική εισβολή στο Κουρσκ είναι η πιο ριψοκίνδυνη απόφαση του Ζελένσκι

Γιατί η φωτιά στην Αττική εξαπλώθηκε γρήγορα – Το φαινόμενο των κηλιδώσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης