Λουτσέσκου: «Η Τούμπα θα παίξει το ρόλο της, θα είναι το όπλο μας για την πρόκριση»

Λουτσέσκου: «Η Τούμπα θα παίξει το ρόλο της, θα είναι το όπλο μας για την πρόκριση»

Οσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν τον δεύτερο αγώνα με τη Μάλμε, αύριο

razvan-lucescu
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι από τους προπονητές, που εύκολα αλλάζουν λογική και προσέγγιση. Έτσι δεν βλέπει να υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και της Μάλμε, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα πριν από έξι μέρες στη Σουηδία.

Αναλυτικά στην συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας είπε:

Για το τι διαφορετικό θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος να δει στο δεύτερο παιχνίδι: «Είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες και το περιβάλλον. Τελείως διαφορετικό να παίζεις μπροστά σε 20.000 κόσμο που είναι δίπλα σου και άλλο αυτό που θα συναντήσει η Μάλμε αύριο στην Τούμπα. Τώρα εμείς θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Ναι, η Μάλμε έχει την εμπειρία από τέτοιου είδους έδρες, αλλά θεωρώ ότι στο αυριανό παιχνίδι η Τούμπα θα λειτουργήσει υπέρ μας. Το 2-2 ένα θετικό αποτέλεσμα για μας, αλλά όπως είπα και μετά το πρώτο παιχνίδι τίποτα δεν έχει κριθεί. Πιστεύω ότι η δουλειά μας όλη την εβδομάδα θα μας φέρει στο σημείο να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τον τρόπο που περιμένει να εμφανιστεί η Μάλμε στη ρεβάνς: «Η φύση των ομάδων δεν αλλάζει. Μπορεί να μην επιτέθηκαν τόσο πολύ, αλλά δεν θα αμυνθούν με τον τρόπο που επιτίθονται και αντιλαμβάνομαι ότι οι δύο ομάδες έχουν πράγματα να προσέξουν η μία από την άλλη στο γήπεδο. Το παιχνίδι μπορεί να σου φέρει πράγματα που δεν τα περιμένεις, σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας έχει νοοτροπία νικητή, μια νοοτροπία που δεν τα παρατάει σε κανένα παιχνίδι. Ελπίζω να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε συνθήκη του αγώνα μας παρουσιαστεί».

Για τα νέα πρόσωπα και αν θεωρεί ότι παίκτες όπως ο Τισουντάλι, ο Τσάλοφ, ο Καμαρά, έχουν μπει στη φιλοσοφία του γκρουπ: «Για το πότε θα είναι έτοιμοι δεν το ξέρουμε, τους Τισουντάλι και Τσάλοφ θα πρέπει να περιμένουμε να είναι έτοιμοι στο 100% περίπου τον Οκτώβριο. Όμως, έχουν την εμπειρία, τις παραστάσεις, την ικανότητα να ανταποκριθούν, είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα που τους δίνει τη δυνατότητα να επιταχύνουν τη διαδικασία ενσωμάτωσης. Ο Καμαρά χρειάζεται χρόνο για την τακτική κατανόηση όλων όσων ζητάμε από αυτόν μέσα στο γήπεδο».

Για τις μεταγραφές και τις απουσίες ποδοσφαιριστών όπως ο Έκονγκ: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι για το γεγονός ότι ο Έκονγκ είναι σε διαδικασία μεταγραφής. Η ζωή των ποδοσφαιριστών είναι πολύ μικρή, τον καταλαβαίνω ότι θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον του. Εμείς πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και έχουμε αποδείξει ότι τα καταφέρνουμε πολύ καλά».

Pregame Press Conference: PAOK FC Vs Malmö FF – Live PAOK TV


Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Δραματικές ώρες στα μέτωπα της Αττικής: Σκληρή μάχη με τις φλόγες και τις αναζωπυρώσεις για 670 πυροσβέστες

Ανάλυση Sunday Times: Γιατί η ουκρανική εισβολή στο Κουρσκ είναι η πιο ριψοκίνδυνη απόφαση του Ζελένσκι

Γιατί η φωτιά στην Αττική εξαπλώθηκε γρήγορα – Το φαινόμενο των κηλιδώσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης