Ο Βιεϊρά ξανά έβαλε Vicks VapoRub στο στήθος για χάρη της τρίτης φανέλας της Άρσεναλ - Δείτε βίντεο

Ο Βιεϊρά ξανά έβαλε Vicks VapoRub στο στήθος για χάρη της τρίτης φανέλας της Άρσεναλ - Δείτε βίντεο

Ένα τρομερό πρόμο για την τρίτη τους φανέλα κυκλοφόρησαν οι «κανονιέρηδες»

Patrick-Vieira-xr
«Ας μιλήσουμε για πρωτοτυπία. Ας μιλήσουμε για την Άρσεναλ».

Κάπως έτσι ξεκινάει το πρόμο των «κανονιέρηδων» για τη νέα τρίτη φανέλα τους, με τον Γουίλ Πόλτερ σε ρόλο ψήστη να ετοιμάζει ένα αυγό στο σχήμα της Adidas, πριν στήσει τα φασόλια σε σχήμα κανονιού για να σερβίρει ένα full english breakfast.

Αποθεώνοντας την τοπική κοινωνία και με έξυπνες ατάκες, όπως αυτή για τον Αρσέν Βενγκέρ που «έφτιαξε superstars», αλλά «όχι αυτά» με το πλάνο να πηγαίνει στα Superstars της Adidas, μεταφερόμαστε πίσω στο 2003-04 και τα 49 αήττητα ματς της Άρσεναλ στην Premier League που (38 εξ αυτών) της εξασφάλισαν και το αήττητο πρωτάθλημα.

Ακόμη και αναφορά στις κίτρινες κορδέλες έγινε, ένα σύνθημα που ακούγεται από τους οπαδούς της για πάνω από 45 χρόνια και προέρχεται από ένα ποίημα του Τζορτ Ε. Νόρτον, το «Round Her Neck She Wears a Yellow Ribbon (For Her Lover Who is Fur, Fur Away)» (1917), πριν πάρει τη σκυτάλη ένας οπαδός που έγινε viral πέρυσι με τους πανηγυρισμούς του στο γήπεδο, με κάποιους να λένε ότι ήταν... πληρωμένος ηθοποιός.

@thehoopersshow

Arsenal got some npcs in the crowd these days 😅😂 #arsenal #afc #arsenalfc

♬ original sound - TheHoopersShow


Στο αποκορύφωμα του βίντεο κάνει την εμφάνισή του ο αραχτός Πατρίκ Βιεϊρά, που μετά τις Νιου Γιορκ Σίτι, Νις, Κρίσταλ Πάλας και Στρασβούργο έχει μείνει χωρίς προπονητική δουλειά. Ο Γάλλος πρώην μέσος φοράει ο ίδιος τη φανέλα, αλλά όπως ακούγεται στο βίντεο «κάτι πάει λάθος». Τότε παίρνει λίγο Vicks VapoRub και το βάζει στο στήθος του, σε (άλλη) μια γνώριμη εικόνα από τα παλιά.

Δείτε το βίντεο:


Arsenal. An Original. Always. 💜💙 | Arsenal x adidas Football 24/25 Third Kit
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης