Άλβαρο Μοράτα: Διαζύγιο βόμβα μετά από 7 χρόνια γάμου με την Καμπέλο - Διαψεύδουν τις φήμες για τρίτο πρόσωπο

Άλβαρο Μοράτα: Διαζύγιο βόμβα μετά από 7 χρόνια γάμου με την Καμπέλο - Διαψεύδουν τις φήμες για τρίτο πρόσωπο

Ο Ισπανός πρωταθλητής Ευρώπης και η σύντροφός του ανακοίνωσαν στα social media την απόφασή τους - Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά

campelo_morata
Διαζύγιο βόμβα για Άλβαρο Μοράτα και Αλίς Καμπέλο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ισπανία και η σύντροφός του αποφάσισαν να χωρίσουν και το ανακοίνωσαν πριν από λίγες ώρες. Ο Ισπανός και η Ιταλίδα έδειχναν στα social media με τις φωτογραφίες που ανέβαζαν, να είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στο χωρό του ποδοσφαίρου, αλλά τα φαινόμενα... απατούν. 

Στην Ιταλία φούντωσαν τα σενάρια για 3ο πρόσωπο στη σχέση τους αλλά η Αλίς Καμπέλο το διεύψευσε. Τονίζουν ότι είχαν κόντρες και δεν ήθελαν να γίνει τοξική η σχέση τους. Ο Άλβαρο Μοράτα και η Αλίς Καμπέλο ήταν ζευγάρι τα 8 τελευταία χρόνια και παντρεύτηκαν το 2017. 

kampolo_1
morata
Κλείσιμο


Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι το οποίο γεννήθηκε το 2023. Η Αλίς που είναι επιχειρηματίας ακολοθούσε τον Άλβαρο που έπαιζε για χρόνια στην Ισπανία και τώρα που ο παίκτης πήρε μεταγραφή στη Μίλαν χώρισαν. 



«Μετά από πολλή σκέψη, η Άλις κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ήταν μια υπέροχη σχέση αμοιβαίου σεβασμού, όπου ο ένας αγάπησε και βοήθησε πολύ τον άλλο. Το αποτέλεσμα αυτών των πολύ όμορφων ετών ήταν τα τέσσερα παιδιά μας, που είναι αναμφίβολα ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει. Η απόφασή μας ήταν οδυνηρή και σας ζητούμε σεβασμό και σας παρακαλούμε να μην επινοείτε διάφορα σενάρια. Δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού, παρά μόνο ασυμφωνίες που λίγο-λίγο έφθειραν τη σχέση μας. Η Άλις θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», ανέφερε ο Μοράτα.

Η 29χρονη σύζυγός του ανέφερε στα social media: «Θέλω να καταστήσω σαφές πως δεν υπήρξε κανένα τρίτο πρόσωπο, ούτε έλλειψη σεβασμού από οποιαδήποτε πλευρά. Σε αυτά τα οκτώ χρόνια είχα στο πλευρό μου έναν άνθρωπο που δεν είχε τίποτα πάνω από μένα ως προτεραιότητα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να κυκλοφορήσει φήμες χωρίς βάση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άλβαρο για ό,τι έκανε για μένα, για τον σύζυγο και πατέρα που ήταν και του εύχομαι τα καλύτερα για πάντα».



Οι δύο τους έκαναν με φίλους και την πολυμελή οικογένειά τους διακοπές σε νησιά μετά το Euro 2024 και κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας και η σύντροφός του ανέβαζαν συνεχώς "καυτές" φωτογραφίες στα social media για να δείξουν τον έρωτά τους και σίγουρα κάτι θα μεσολάβησε για να χωρίσουν έτσι ξαφνικά. 

Η Καμπέλο δεν έχει σβήσει φωτογραφίες με τον Μοράτα από τα social media αλλά στο Instagram δεν γράφει πλέον Καμπέλο - Μοράτα αλλά μονάχα το επίθετό της. 





Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης