Ρεάλ και Βινίσιους απέρριψαν την μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Σύμφωνα με την Marca, η Αλ Αχλί έδινε κοντά στο ένα δισεκατομμύριο για πενταετές συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο

Εκατοντάδες εκατομμύρια για τη Ρεάλ Μαδρίτης και κοντά στο ένα δισεκατομμύριο για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ για πενταετές συμβόλαιο, αλλά -όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca- τόσο ο Βινίσιους Τζούνιορ όσο και η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν άφησαν καμία επιλογή διαπραγμάτευσης με την Αλ Αχλί από τη Σαουδική Αραβία, για τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδόσφαιρου.

Η προσπάθεια εξελίχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με κάποιους, που θα μπορούσε να είναι ευνοϊκή εξαιτίας της άφιξης του Κιλιάν Εμπαπέ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARCA (@marca)



Μία ομάδα εκπροσώπων του PIF (Public Investment Fund, το οποίο χρηματοδοτεί στην ουσία τις μεταγραφές των τεσσάρων μεγάλων ομάδων) ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή των Μαδριλένων για λογαριασμό του υπουργείου Αθλητισμού της Σαουιδικής Αραβίας εκφράζοντας την επιθυμία να γίνει o 24χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ το πρόσωπο της λίγκας ενόψει του Μουντιάλ του 2034, που θα διεξαχθεί εκεί πιθανότατα, αφού είναι η μόνη χώρα που έχει καταθέσει πρόταση.

Αλλά ο ίδιος Βινίσιους Τζούνιορ σήμερα (12/8) ξεκαθάρισε την κατάσταση, που θα μπορούσε να δημιουργήσει σύγχυση σχετικά με τη γνώμη του, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τους Μπέλιγχαμ και Εμπαπέ μετά την προπόνηση, καθιστώντας σαφές ποια είναι η επιλογή του.

Θυμίζουμε ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει το 1 δισ. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: Έφτασε σε σπίτια η φωτιά στον Διόνυσο, εκκενώνονται Παίδων Πεντέλης και 414 στρατιωτικό νοσοκομείο

Η συγκινητική ανάρτηση του Καραλή με τον Αντετοκούνμπο για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ στο Παρίσι - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή, βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr