Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοίνωσε τον Χουλιάν Άλβαρες με έναν... κακοζωγραφισμένο Spiderman - Συγγνώμη, οι γραφίστες μας λείπουν σε διακοπές

Οι «ροχιμπλάνκος»... άδειασαν τα ταμεία τους για να αποκτήσουν την «Αράχνη» για τα επόμενα έξι χρόνια

Μια μεταγραφή που λίγοι περίμεναν να γίνει, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να αποκτά τον Χουλιάν Άλβαρες από τη Μάντσεστερ Σίτι με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η έντονη φημολογία των προηγούμενων ημερών μετουσιώθηκε σε πραγματικότητα, με την «Αράχνη» (σ.σ παρατσούκλι του για τις πολλές κινήσεις που κάνει μέσα στο γήπεδο... υφαίνοντας ιστό πίσω του) να μετακομίζει στη Μαδρίτη για να πάρει θέση βασικού και αναντικατάστατου, κάτι που δεν ίσχυε στην Αγγλία.

Ο 24χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή και πολύ ενεργό ρόλο στο τουρνουά του Κατάρ, δεσμεύεται να παραμείνει στην Ατλέτι για τα επόμενα έξι χρόνια.

Κατά την ανακοίνωσή του ο σύλλογος της πρωτεύουσας έκανε ένα χιουμοριστικό ποστ στο οποίο φαίνεται ένα γνωστό meme του Spiderman, το logo του και την επική λεζάντα: «Συγγνώμη, οι γραφίστες μας λείπουν σε διακοπές».



Στη συνέχεια πόσταρε το κανονικό της υλικό, αλλά είναι σίγουρο πως αυτή η ανακοίνωση θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας λόγω του πρώτου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr