Ντουπλάντις: Τρώει σουβλάκια, χωριάτικη, παγωτά στην Σαντορίνη - «Όταν τελειώνουν οι Ολυμπιακοί και τρως ό,τι θες»

Ντουπλάντις: Τρώει σουβλάκια, χωριάτικη, παγωτά στην Σαντορίνη - «Όταν τελειώνουν οι Ολυμπιακοί και τρως ό,τι θες»

Ο Σουηδός χρυσός Ολυμπιονίκης περνάει τέλεια στη Σαντορίνη με τη σύντροφό του και το δείχνει συνεχώς στα social media

food
Ο Μόντο Ντουπλάντις απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και τη Σαντορίνη με τον ίδιο και τη σύντροφό του να φαίνεται ότι απολαμβάνουν στο έπακρον το φαγητό στο νησί.

Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, πόζαρε τις προηγούμενες ημέρες με φόντο την ελληνική σημαία, αλλά και τα αξιοθέατα του νησιού και τώρα ανάρτησε ο ίδιος μια συρραφή από βίντεο στα οποία απολαμβάνει το ελληνικό φαγητό.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβασε ο 24χρονος Σουηδός που έχει σπάσει 9 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρον σουβλάκια, κλαμπ σάντουιτς, μπέργκερ, χωριάτικη, γλυκά, παγωτά και άλλα υγιεινά πρωινά μαζί πάντα με την εντυπωσιακή σύντροφό του.

«Όταν τελειώνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και μπορείς να φας ό,τι θες», γράφει στο TikTok ο Ντουπλάντις και συμπληρώνει: «Οι δίατες είναι χάλια».

Δείτε το βίντεο:

@mondo

Diets are lame @Desiré Inglander

♬ Sirtaki (Zorba the Geek) - LucasGitanoFamily
Το μοντέλο και σύντροφός του, φροντίζει να αναρτά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Αυγούστου έδειξε στο πάνω από μισό εκατομμύριο ακολούθους της, νέες φωτογραφίες με φόντο τα ελληνικά νερά. Ο 24χρονος, βούτηξε, μεταξύ άλλων στη θάλασσα από το σκάφος, με το οποίο έκαναν τη βόλτα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες
Κλείσιμο


mondo32
moonhdo
desire2

Σε άλλη ανάρτησή τους από τις διακοπές τους στην Ελλάδα, ανέβασαν βίντεο όπου ποζάρουν μαζί με το χρυσό μετάλλιο.



Ενώ, σε άλλο βίντεο φαίνεται πως ο Ντουπλάντις έχει... τυλίξει το μετάλλιο σε μια πετσέτα από εστιατόριο γιατί έχασε το ειδικό Louis Vuitton κουτί του στο Παρίσι. Ζήτησε από την διοργάνωση αν μπορεί να του... στείλει ένα ακόμα.

@mondo

I can get another box?😭 @paris2024

♬ 7AM (Slowed + Reverb) - adrian


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο «Μανόλο» αποκάλυψε ότι αυτός ήταν που κανόνισε να κλείσει διακοπές στην Ελλάδα και τον βοήθησε με τα διαδικαστικά. 

Οι δύο τους έχουν περάσει μαζί από όλα τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών και έχουν «χτίσει» μια δυνατή φιλία, που φάνηκε και στο Παρίσι. Γιατί ο αθλητισμός δεν είναι ό,τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο άλλα ό,τι παραμένει έξω από αυτόν.

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Τσιτσιπά: Γιατί ο Στέφανος βρίζει δημόσια τους γονείς του

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» - Θρήνος για τη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

Μαθητές Γυμνασίου οι δύο που συνελήφθησαν γιατί φέρονται να έβαλαν τη φωτιά στην Άνω Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης