Άρης: Πέθανε ο πρώην προπονητής μπάσκετ Λάζαρος Λέσιτς

Ο Άρης θρηνεί την απώλεια του Λάζαρου Λέσιτς, του προπονητή στο τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Άρης το 1991

Ο Λάζαρος Λέσιτς δεν είναι πια ανάμεσά μας. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, τα οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει. «Εφυγε« σε ηλικία 85 ετών.

Ο Λέσιτς έχει συνδεθεί, στην Ελλάδα, με τον Άρη, αφού ήταν ο προπονητής που ανέλαβε την ομάδα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ιωαννίδη. Μάλιστα, είναι ο τελευταίος προπονητής που έχει κατακτήσει το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, το 1991. Παλιότερα ήταν συνεργάτης του Ιωαννίδη στον πάγκο του Άρη,

Ο Λέσιτς βρέθηκε και στον πάγκο της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας (ως μέλος του επιτελείου), κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970.

Η ΚΑΕ Άρης έστειλε το δικό της μήνυμα αποχαιρετισμού, τονίζοντας πως: «Ο Λάζαρος πήγε να συναντήσει τον Γιάννη για να κοουτσάρουν ξανά μαζί τον ΑΡΗ από ψηλά. Ο Λάζαρος δεν είναι πια εδώ, αλλά δε θα «φύγει» ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά και την ψυχή μας. Η οικογένεια του ΑΡΗ πενθεί. Από σήμερα είναι πιο φτωχή. Λάζαρε Λέσιτς, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».



Το δικό του αντίο, είπε και ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο οποίος έκανε γνωστή και τη δυσάρεστη είδηση: «Καλό ταξίδι στον κόουτς, φίλο και δάσκαλο. Να αναπαυθείς εν ειρήνη Νίντζα».



Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Τσιτσιπά: Γιατί ο Στέφανος βρίζει δημόσια τους γονείς του

14 μέτρα στήριξης για τους πυρόπληκτους από τη φωτιά στην Αττική - Διυπουργική σύσκεψη το απόγευμα υπό τον Μητσοτάκη

Η άτυχη γυναίκα στο Πάτημα Χαλανδρίου έμεινε στη δουλειά της για να συμπληρώσει μεροκάματα και την πρόλαβε η φωτιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr