Ολυμπιακός: Σπουδαία κίνηση για την ομάδα πόλο - Επέστρεψε στον Πειραιά ο Κάκαρης

Ένας από τους καλύτερους φουνταριστούς του κόσμου μετά από θητεία στην Προ Ρέκο και στη Γιουγκ θα φορέσει και πάλι το σκουφάκι του Ολυμπιακού

Σπουδαία κίνηση για την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού αφού εξασφάλισε την υπογραφή του Κώστα Σάκκαρη.

Ο έμπειρος φουνταριστός που είναι μέλος της Εθνικής και από τους καλύτερους στον κόσμο επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό έχοντας αγωνιστεί στην Προ Ρέκο και στη Γιουγκ. 

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Κάκαρη. Ο διεθνής φουνταριστός (ημ. γέννησης 2/7/1999, 1,98μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και επιστρέφει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Είναι η δεύτερη «θητεία» του Κώστα Κάκαρη με το ερυθρόλευκο σκουφάκι, μετά την τριετία 2018-21. Τα τρία πρώτα του χρόνια στον Θρύλο, κατέκτησε ισάριθμα νταμπλ στην Ελλάδα (2019, 2020, 2021) και δύο Super Cup (2019, 2020), συνολικά οκτώ τρόπαια!

Τα επόμενα δύο χρόνια (2021-23), αγωνίστηκε στην Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Κροατίας (2022), δύο Κύπελλα (2022, 2023) και έναν τίτλο Αδριατικής Λίγκας, το 2023.

Το καλοκαίρι του 2023, μετακόμισε στην Προ Ρέκο και κατέκτησε το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε στον τελικό του Final-4 του LEN Champions League στη Μάλτα. Μάλιστα, αναδείχθηκε κορυφαίος φουνταριστός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και «μπήκε» στην κορυφαία επτάδα!

Ο Κώστας Κάκαρης θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων φουνταριστών παγκοσμίως. Βασικό μέλος της Εθνικής μας ομάδας πόλο Ανδρών, που έδωσε το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού. Με την Εθνική, έχει κατακτήσει δύο «μεγάλα» μετάλλια, το ασημένιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2023 της Φουκουόκα και το χάλκινο στο Παγκόσμιο 2022 της Βουδαπέστης. Το 2024, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία επτάδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα (τέταρτη θέση η Ελλάδα), όπως και στη διοργάνωση του 2022.

Με την Εθνική Νέων Ανδρών, στο παρελθόν, έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης.

Η δήλωση του Κώστα Κάκαρη: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία! Με την συμπλήρωση των 100 χρόνων του συλλόγου, στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα, να διεκδικήσει όλους τους τίτλους, εντός και εκτός Ελλάδας».

Προηγούμενες ομάδες:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr