Άρης: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σιφουέντες από τους Ρέιντζερς

Ο Χοσέ Σιφουέντες με καταγωγή από το Εκουαδόρ θα ενισχύσει τον Άρη την επόμενη περίοδο 

Ο 26χρονος μέσος αποτελεί την τέταρτη φετινή αγορά των «κίτρινων» έπειτα από τους Μόντσου, Κλέιτον Ντιαντί και Φιλίπ Σιντκλίφ. Ο Χοσέ Σιφουέντες έφτασε χθες (12/8) στη Θεσσαλονίκη και αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιό του.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Jose Cifuentes με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τους Rangers F.C. (με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2025).



Ο Jose Adoni Cifuentes Charcopa, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στην πόλη Εσμεράλντας του Εκουαδόρ στις 12 Μαρτίου 1999.

Ο διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ εντάχθηκε από την εφηβική ηλικία στις ακαδημίες της Universidad Catolica και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα πραγματοποιώντας 7 συμμετοχές πριν αποχωρήσει για την America de Quito, με την οποία πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στο Εκουαδόρ.

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Cifuentes μετακόμισε στις Η.Π.Α. για λογαριασμό της ομάδας Los Angeles FC.

Οι εμφανίσεις του στο Λος Άντζελες ήταν καταπληκτικές και μετά από δυόμισι χρόνια, 121 συμμετοχές (15 γκολ, 20 ασίστ) και την κατάκτηση ενός MLS Cup, η σκωτσέζικη Rangers F.C. τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2023.

Ο Jose Cifuentes ξεκίνησε δυναμικά την περσινή σεζόν και μετά από 20 συμμετοχές στο πρώτο μισό, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Cruzeiro, με τη φανέλα της οποίας ολοκλήρωσε τη χρονιά.

Το φετινό καλοκαίρι ο Cifuentes ήταν μέλος της αποστολής της εθνικής Εκουαδόρ στο Copa America.

Συνολικά μετράει 21 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όντας εν ενεργεία διεθνής από την ηλικία των 19.

Από σήμερα ο Jose Adoni Cifuentes Charcopa ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.
Στις πρώτες δηλώσεις του ο Χοσές Σιφουέντες στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας. «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για τη νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους του ΑΡΗ, οι οποίοι δημιουργούν μια θερμή ατμόσφαιρα στα παιχνίδια και συμπαραστέκονται με πάθος στην ομάδα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον ΑΡΗ να έχει μια πετυχημένη σεζόν, να φτάσουμε ψηλά και με την ολοκλήρωσή της να έχουμε πετύχει τους στόχους μας».


Ειδήσεις σήμερα:

O Τραμπ «έθαψε» στον Μασκ την Κάμαλα Χάρις αλλά είπε ότι είναι όμορφη και ότι του θυμίζει τη... Μελάνια

Γ..ώ τον καρκίνο - Οι παίκτες της Κάλμαρ AIK FK ξύρισαν τα κεφάλια τους για τον αρχηγό τους - Δείτε βίντεο

Βίντεο: Είπε «είστε ηλίθιοι» για την απαγόρευση του Instagram από τον Ερντογάν και τη συνέλαβαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr