Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε: «Με την εικόνα των 95 λεπτών, αξίζαμε την πρόκριση»

Λουτσέσκου μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε: «Με την εικόνα των 95 λεπτών, αξίζαμε την πρόκριση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε τη δυσαρέσκεια του για το αποτέλεσμα και παραδέχθηκε ότι έπρεπε να υπάρχει καλύτερα διαχείριση στο τέλος

MixCollage-14-Aug-2024-12-26-AM-4575
Ο ΠΑΟΚ είχε την πρόκριση στα χέρια του και την... έχασε στο τελευταίο λεπτό από τη Μάλμε καθώς έχασε με 3-4 στην παράταση και αποχαιρέτησε το Champions League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε τη δυσαρέσκεια του για το αποτέλεσμα, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση και παραδέχθηκε ότι έπρεπε να υπάρχει καλύτερα διαχείριση στο τέλος.

Αναλυτικά: «Χάσαμε την πρόκριση από δικά μας λάθη, δεν γίνεται να κάνουμε αυτά τα λάθη, να δεχόμαστε τέσσερα γκολ. Όμως το ποδόσφαιρο καθορίζεται από τα λάθη. Νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στο τέλος του αγώνα. Μας έλειψαν δέκα δευτερόλεπτα για να τελειώσει το παιχνίδι. Γενικά όμως νομίζω από την εικόνα που είχαμε αξίζαμε μια καθαρή νίκη και την πρόκριση. Στα 95 λεπτά έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς για την ομάδα και τους φιλάθλους μας δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Ίσως θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη διαχείριση στο τέλος. Πρέπει να σηκωθούμε, πρέπει να συνεχίσουμε. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να παίξουμε στο Champions League»


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Τσιτσιπά: Γιατί ο Στέφανος βρίζει δημόσια τους γονείς του

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» - Θρήνος για τη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε βιοτεχνία που κάηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου

Μαθητές Γυμνασίου οι δύο που συνελήφθησαν γιατί φέρονται να έβαλαν τη φωτιά στην Άνω Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης