Αρμάντ Ντουπλάντις: Απολαμβάνει με τη σύντροφό του το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη - Δείτε φωτογραφίες

Μετά τα σουβλάκια και τα παγωτά, ο Σουηδός Ολυμπιονίκης υπέκυψε σε άλλον έναν τουριστικό πειρασμό

Τις διακοπές τους στη Σαντορίνη συνεχίζουν να απολαμβάνουν ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Παρίσι, Αρμάντ Ντουπλάντις με τη σύντροφό του, Ντεζιρέ Ινγκλάντερ.

Ως καλοί τουρίστες, ο Σουηδός άλτης του επί κοντώ και η σύντροφός του το απόγευμα της Τρίτης πόζαραν με φόντο το διάσημο ηλιοβασίλεμα στο νησί των Κυκλάδων αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στο instagram.



H Ινγκλάντερ φόρεσε για την περίσταση ένα μπλε φόρεμα ενώ σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε φορέσει ένα παρόμοιο κίτρινο, ρούχα που τονίζουν τη σιλουέτα της.







Ο «χρυσός» ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, πόζαρε τις προηγούμενες ημέρες με φόντο την ελληνική σημαία, αλλά και τα αξιοθέατα του νησιού ενώ ανάρτησε και μια συρραφή από βίντεο στα οποία απολαμβάνει το ελληνικό φαγητό.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβασε ο 24χρονος Σουηδός που έχει σπάσει 9 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρον σουβλάκια, κλαμπ σάντουιτς, μπέργκερ, χωριάτικη, γλυκά, παγωτά και άλλα υγιεινά πρωινά μαζί πάντα με την εντυπωσιακή σύντροφό του.

«Όταν τελειώνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και μπορείς να φας ό,τι θες», γράφει στο TikTok ο Ντουπλάντις και συμπληρώνει: «Οι δίατες είναι χάλια».

Δείτε το βίντεο:


Ειδήσεις σήμερα:

Τα τελευταία λόγια της 65χρονης που απανθρακώθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου: "Θανάση καιγόμαστε κλείσε"

Βίντεο ντοκουμέντα από το άγριο ξύλο στο πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα - 14 συλλήψεις Ρομά

Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ με τη Μάλμε, προηγήθηκε 3-2 αλλά έχασε 4-3 στην παράταση - Συνεχίζει στο Europa League, δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr