Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Αυστραλή breakdancer, η Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια και ο ιπτάμενος Βραζιλιάνος σέρφερ έγιναν... meme στην πραγματική ζωή

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Αυστραλή breakdancer, η Νοτιοκορεάτισσα σκοπεύτρια και ο ιπτάμενος Βραζιλιάνος σέρφερ έγιναν... meme στην πραγματική ζωή

Οι... χάρτινοι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων απέκτησαν «ζωή» πάνω σε αντικείμενα

papercutting-meme
Τρεις από τους αθλητές και τις αθλήτριες που έγιναν viral κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι διάλεξε ένας καλλιτέχνης, που έκοψε τις φιγούρες των πρώτων και τις ενσωμάτωσε σε αντικείμενα που συναντάμε στην καθημερινή μας ζωή.

Στο παρακάτω βίντεο διακρίνεται η Αυστραλή breakdancer, Ρέιγκαν, η οποία βαθμολογήθηκε με μηδέν στο άθλημα που αποχαιρέτησε ήδη τους Αγώνες μιας και αντικατασταθεί σε αυτούς του Λος Άντζελες (ΗΠΑ), η σκοπεύτρια Κιμ Γιε-Τζι που έκανε πάταγο με το χαλαρό της στυλ και ο «ιπτάμενος» Γκαμπριέλ Μεντίνα που χάρισε τη μία από τις δύο κορυφαίες φωτογραφίες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η άλλη, είναι αυτή:



Όλους αυτούς ο καλλιτέχνης του ίντερνετ τους πήρε και τους έδωσε «ζωή», βάζοντάς τους σε υαλοκαθαριστήρες, αυτοκίνητα και όχι μόνο.

Δεν τα λες ακριβώς memes, αλλά ούτε και kirie (η ιαπωνική τέχνη για το κόψιμο χαρτιού σε φιγούρες), πάντως σίγουρα έχουν την πλάκα τους.



Αυτή δεν είναι η μοναδική δουλειά του Ρούντι Γουίλινγκαμ, ο οποίος έχει να παινεύεται στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media πως έχει «παίξει» σε αρκετά MME στον πλανήτη.

Περισσότερη τέχνη με αθλητές των Ολυμπιακών...



...και ένας Έμινεμ φτιαγμένος από 7.000 M&M's:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης