Ολυμπιακός: Η έλευση του Καρβαλιάλ κρατάει τον Όρτα στην Μπράγκα, λένε στην Πορτογαλία

Ο νέος τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας και πρώην του Ολυμπιακού ήταν εκείνος ο οποίος επέλεξε τον Όρτα για να έρθει πέρυσι στους «ερυθρολεύκους»

Η «Record» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με την αλλαγή... ρότας που υπήρξε στις τάξεις της Μπράγκα αναφορικά με το μέλλον του Αντρέ Όρτα.

Ενώ με τον προηγούμενο προπονητή, ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος ήταν στην πόρτα της εξόδου από το κλαμπ και ο Ολυμπιακός πίεζε για την απόκτησή του, παρ' ότι υπήρχε ένα μικρό κόλλημα στις διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως η αλλαγή προπονητή διαφοροποιεί τα δεδομένα.

Ο νέος τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας και πρώην του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, που ήταν εκείνος ο οποίος επέλεξε τον Αντρέ Όρτα για να έρθει πέρυσι στους «ερυθρολεύκους» φαίνεται πως έπεισε την διοίκηση της ομάδας να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ αναφέρει πως η περίπτωσή του αποτελεί πλέον στοίχημα και για τους δύο και πως μόνο μία εξωπραγματική προσφορά θα μπορούσε να κάνει την Μπράγκα να τον παραχωρήσει, από την στιγμή που υπολογίζεται και πάλι κανονικά στην ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

Απ' το Ροστόφ στη Χαλκιδική: Ο Ιβάν είναι εδώ, εμφάνιση με φωτογραφία από το Πόρτο Καρράς μετά από 4 χρόνια

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα - «Πάει ο παράδεισός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr