ΠΑΟΚ: Τινάζει τη μπάνκα η Βόλφσμπουργκ για Κουλιεράκη με 15 εκατ. ευρώ - Φεύγει μετά τα πλέι οφ

ΠΑΟΚ: Τινάζει τη μπάνκα η Βόλφσμπουργκ για Κουλιεράκη με 15 εκατ. ευρώ - Φεύγει μετά τα πλέι οφ

Οι Γερμανοί μοιάζουν να έχουν πάρει το προβάδισμα στην κούρσα για την απόκτηση του 21χρονου διεθνή στόπερ των Πρωταθλητών

koulierakis
Κόντρα ρελάνς της Βόλφσμπουργκ για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τους «λύκους» της Bundesliga να είναι αποφασισμένοι να «τινάξουν την μπάνκα» στον αέρα για να κάνουν τον Έλληνα διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ δικό τους.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε το δεδομένο ενδιαφέρον της ‘Αιντραχτ Φρανκφούρτης, ωστόσο οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του 21χρονου κεντρικού αμυντικού στα προκριματικά του UEFA Champions League προσέλκυσαν το ενδιαφέρον κι από άλλες γερμανικές ομάδες. Μετά τους «Αετούς» προέκυψε ενδιαφέρον της Στουτγάρδης και τις τελευταίες ημέρες ήρθε η Βόλφσμπουργκ να κάνει το… colpo groso.

Οι «Λύκοι» κατέθεσαν ένα δελεαστικό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ στην πλευρά του Κουλιεράκη και στο τραπέζι έβαλαν μια πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ! Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε συζητήσεις με την προϋπόθεση να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή μέχρι το φινάλε των ευρωπαϊκών καλοκαιρινών υποχρεώσεων και ένα σεβαστό ποσοστό μεταπώλησης.

Οι Γερμανοί απάντησαν θετικά και μοιάζουν να έχουν πάρει το προβάδισμα στην κούρσα για την απόκτηση του 21χρονου διεθνή στόπερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο «Κούλιε» γνώριζε για την πρόταση και τις προχωρημένες συζητήσεις των δύο συλλόγων γι’ αυτό και μετά τον άδοξο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την συνέχεια του UEFA Champions League λύγισε από την συναισθηματική φόρτιση και την ένταση του αγώνα.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

Απ' το Ροστόφ στη Χαλκιδική: Ο Ιβάν είναι εδώ, εμφάνιση με φωτογραφία από το Πόρτο Καρράς μετά από 4 χρόνια

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα - «Πάει ο παράδεισός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης