Athens Kallithea: Απέκτησε τον Μερκάτι από τη Σασουόλο

Athens Kallithea: Απέκτησε τον Μερκάτι από τη Σασουόλο

Μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα της Super League 1 με τον Αλεσάντρο Μερκάτι 

mercati
Ποδοσφαιριστής της Athens Kallithea είναι και επίσημα ο Αλεσάντρο Μερκάτι. 

Η ανακοίνωση της ομάδας της Super League 1 

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού μέσου Alessandro Mercati από τη Sassuolo της ιταλικής Serie B.

Ο Mercati, 22, θεωρείται ένα αξιόλογο ταλέντο που αναδείχθηκε από την ακαδημία της Sassuolo και μετράει ήδη 98 συνολικά συμμετοχές κατά τη διάρκεια δανεισμών του στη Serie C τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Γεννημένος στο Castelnovo ne' Monti στην περιοχή Reggio Emilia, ο Mercati αναδείχθηκε από την ακαδημία της γειτονικής Sassuolo, περνώντας από τις ομάδες Κ-15, Κ-17, Κ-19 και Primavera. Ο Mercati υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάιο 2020, και επιλέχθηκε από τον Roberto De Zerbi για την πρώτη του συμμετοχή στην αποστολή της πρώτης ομάδας για έναν αγώνα στη Serie A κόντρα στη Fiorentina τον Ιούλιο 2020 σε ηλικία 18 ετών.

Κλείσιμο
Μετά από μία εξαιρετική σεζόν με την Primavera της ομάδας το 2020/21, ο Mercati απέκτησε την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία ως δανεικός στη Montevarchi, σημειώνοντας 37 συμμετοχές με ένα τέρμα και έξι ασίστ στη Serie C στα 19 του.

Ακολούθησαν άλλοι δυο επιτυχημένοι δανεισμοί για τον Mercati στη Serie C τις τελευταίες δύο σεζόν, όπου μέτρησε 25 συμμετοχές με δύο ασίστ στην Carrerese τη σεζόν 2022/23 και 36 συμμετοχές με δύο τέρματα και τρεις ασίστ στην Gubbio τη σεζόν 2023/24, βοηθώντας τις ομάδες να τερματίσουν στην τέταρτη και πέμπτη θέση, αντίστοιχα, και να προκριθούν για τα playoffs ανόδου.

Καλωσήρθες, Alessandro».



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

Απ' το Ροστόφ στη Χαλκιδική: Ο Ιβάν είναι εδώ, εμφάνιση με φωτογραφία από το Πόρτο Καρράς μετά από 4 χρόνια

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα - «Πάει ο παράδεισός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης