Καραλής - Τεντόγλου: Επιστρέφουν στη δράση στις 22 Αυγούστου στη Λωζάνη

Καραλής - Τεντόγλου: Επιστρέφουν στη δράση στις 22 Αυγούστου στη Λωζάνη

Οι δύο Ολυμπιονίκες θα αγωνιστούν στο Diamond League - Στη Γερμανία Στεφανίδη και Τζένγκο

6246932
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού μπορεί να έριξαν την αυλαία τους με την εντυπωσιακή τελετή λήξης το βράδυ της 11ης Αυγούστου, όμως, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για αρκετούς Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι το πρωί της Τρίτης (13/8) ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής, λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους από το Παρίσι, βρέθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας για προπόνηση.

Ο “χρυσός” Ολυμπιονίκης του μήκους στις 22 Αυγούστου θα βρεθεί στη Λωζάνη όπου θα αγωνιστεί στο Diamond League ενώ μαζί του θα ταξιδέψει και ο “χάλκινος” Ολυμπιονίκης του επί κοντώ.

Ο Καραλής μάλιστα μετά την συμμετοχή στο μίτινγκ της ελβετικής πόλης θα ταξιδέψει στην Πολωνία όπου στις 25 Αυγούστου θα αγωνιστεί στο Diamond League στη Σιλέσια. Δεν αποκλείεται να κάνει και έναν ακόμη αγώνα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ζάγκρεμπ.

Κλείσιμο
Ο Τεντόγλου στις 5 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στη Ζυρίχη για να αγωνιστεί στο Diamond League της πόλης.

Ο τελικός προορισμός των Τεντόγλου και Καραλή για τη θερινή αγωνιστική σεζόν θα είναι στις Βρυξέλλες όπου θα αγωνιστούν στον τελικό του Diamond League στις 13 και 14 Σεπτεμρίου.

Στη Γερμανία Στεφανίδη και Τζένγκο

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις θα δώσουν και δύο ακόμη Ελληνίδες πρωταθλήτριες.

Η Κατερίνα Στεφανίδη (17/8) και η Ελίνα Τζένγκο (16/8) θα ταξιδέψουν στην Γερμανία όπου θα αγωνιστούν σε δύο διαφορετικές πόλεις.

Η πρωταθλήτρια του ακοντισμού θα συμμετάσχει στο μίτινγκ ρίψεων της πόλης Τουμ. Από την άλλη η κορυφαία πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα πάρει μέρος σε μίτινγκ του αγωνίσματος της στην πόλη Γιόγκριμ. Στην ίδια πόλη όπου πέρυσι ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 5,82 μ. είχε βελτιώσει τότε το ατομικό του ρεκόρ και είχε πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

Απ' το Ροστόφ στη Χαλκιδική: Ο Ιβάν είναι εδώ, εμφάνιση με φωτογραφία από το Πόρτο Καρράς μετά από 4 χρόνια

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα - «Πάει ο παράδεισός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης