Σούπερ Καπ Ευρώπης: Πρώτος τίτλος της Ρεάλ στην εποχή Εμπαπέ, 2-0 την Αταλάντα - Δείτε τα γκολ

Σούπερ Καπ Ευρώπης: Πρώτος τίτλος της Ρεάλ στην εποχή Εμπαπέ, 2-0 την Αταλάντα - Δείτε τα γκολ

Ο Γάλλος το 2-0 στο 68' στο ντεμπούτο του, προηγήθηκε το γκολ του Βαλβέρδε στο 59' - Έκτος τίτλος για τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαρσοβία

MixCollage-15-Aug-2024-12-22-AM-3811

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε η ομάδα με τα περισσότερα ευρωπαϊκά Super Cup στα χρονικά, καθώς νίκησε 2-0 την Αταλάντα στον τελικό της Βαρσοβίας και έφτασε τα έξι τρόπαια. Τα γκολ για την κάτοχο του Champions League σημείωσαν οι Βαλβέρδε (59΄), Εμπαπέ(68΄).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3fy0vqhyg1l)



Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο το σκορ θα μπορούσε να έχει ανοίξει σε δύο περιπτώσεις, μία για την κάθε ομάδα. Στο 26΄ σε σέντρα του Ντε Ρουν, ο Μιλιτάο προσπάθησε να απομακρύνει με κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουρτουά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3fx35i2v4vd)
Κλείσιμο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3fwv2kr9rll)




Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1΄) ήταν η σειρά της Ρεάλ, όταν ο Βινίσιους βρήκε τον Ροντρίγκο στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου είχε την ίδια κατάληξη: οριζόντιο δοκάρι.

Στο 47΄ ο Κουρτουά πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Πάσαλιτς με την Αταλάντα να χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όμως από το σημείο εκείνο και μετά ο τελικός έγινε «υπόθεση» της Ρεάλ. Στο 59΄ με φανταστική προσπάθεια και ασίστ του Βινίσιους, ο Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ, ενώ στο 68΄ από πάσα του κορυφαίου Μπέλιγχαμ, ο Κιλιάν Εμπαπέ έγραψε το 2-0 συνδυάζοντας με γκολ το ντεμπούτο του στους Μαδριλένους.

Έτσι, η Ρεάλ πήρε το 6ο Super Cup ξεπερνώντας τη Μίλαν και τη Μπαρτσελόνα, ο Κάρλο Αντσελότι έφτασε τα 5 προσπερνώντας τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ ο Λούκα Μόντριτς έγινε στα 39 του ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ με τα περισσότερα τρόπαια: 27!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3fy24cc11ft)



Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ (Ελβετία)
Κίτρινες: Βινίσιους, Μπέλιγχαμ - Έντερσον, Τζιμσίτι

Οι συνθέσεις:
Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (89΄ Βάθκεθ), Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Ροντρίγκο (76΄ Μόντριτς), Μπέλιγχαμ (89΄ Θεμπάγιος), Εμπαπέ (83΄ Μπραχίμ Ντίας), Βινίσιους (88΄ Αρντά Γκιουλέρ)

Αταλάντα (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Κολάσινατς (71΄ Μπάκερ), Τζιμσίτι, Χιέν (90΄ Παλέστρα), Ρουτζέρι, Έντερσον, Ντε Ρουν Πάσαλιτς (90΄ Μαντσόνι), Τζαπακόστα (63΄ Γκόντφρεϊ), Λούκμαν, Ντε Κετελάρε (63΄ Ρετέγκι)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

Απ' το Ροστόφ στη Χαλκιδική: Ο Ιβάν είναι εδώ, εμφάνιση με φωτογραφία από το Πόρτο Καρράς μετά από 4 χρόνια

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα - «Πάει ο παράδεισός μου»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης