Αλίσα Λεμάν: Κέρδισε τον πρώτο της τίτλο με τη Γιουβέντους, η πιο σέξι ποδοσφαιρίστρια του κόσμου - Βίντεο, φωτογραφίες

Η ποδοσφαιρίστρια από την Ελβετία μεταγράφηκε στις αρχές του καλοκαιριού από την Άστον Βίλα στη Γιουβέντους μαζί με τον αγαπημένο της Ντάγκλας Λουίς

Τον πρώτο της τίτλο με τη Γιουβέντους πανηγύρισε η Αλίσα Λεμάν. 

Η Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια που έχει 17 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και έχει χαρακτηριστεί ως η πιο σέξι παίκτρια στον κόσμο κατέκτησε με τη "Μεγάλη Κυρία" τον τίτλο στο διεθνές Κύπελλο γυναικών που διεξήχθη στο Λούισβιλ του Κεντάκι των ΗΠΑ. 



Η Γιουβέντους κέρδισε 1-0 την Παλμέιρας στον τελικό με την Λεμάν να παίζει ως αλλαγή για 29'. Η επιθετικός από την Ελβετία έπαιζε χρόνια στην Αγγλία για τη Γουέστ Χαμ και την Άστον Βίλα και αποφάσισε να πάρει μεταγραφή από τους "Χωριάτες" στη "Μεγάλη Κυρία", πριν από λίγες εβδομάδες. 

Η Λεμάν ακολούθησε ουσιαστικά τον σύντροφό της Ντάγκλας Λουίζ ο οποίος άφησε την Άστον Βίλα για τη Γιουβέντους. Στόχος της Λεμάν είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα Ιταλίας με τη Γιουβέντους και να διακριθεί μαζί της στο Champions League. 

H ποδοσφαιρίστρια παρακολούθησε νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι τους αγώνες της Βραζιλίας, όπου παίζει ο αγαπημένος της, στο Κόπα Αμέρικα και εν συνεχεία έκανε διακοπές στις ΗΠΑ. 

Στην Αμερική μετέβη και για φιλικά παιχνίδια με τη Γιουβέντους και τώρα επιστρέφει στο Τορίνο για να ανοίξει ουσιαστικά τη νέα σελίδα στη ζωή της. 




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας γιατί δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας

Απ' το Ροστόφ στη Χαλκιδική: Ο Ιβάν είναι εδώ, εμφάνιση με φωτογραφία από το Πόρτο Καρράς μετά από 4 χρόνια

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα - «Πάει ο παράδεισός μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr