Ισπανία: Μαχαίρωσαν σε καυγά τον πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ

Ισπανία: Μαχαίρωσαν σε καυγά τον πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ

Ο πατέρας του διεθνή επιθετικού της Μπαρτσελόνα βρίσκεται εκτός κινδύνου - Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε αρκετές συλλήψεις

MixCollage-15-Aug-2024-12-10-AM-743
Στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα από μαχαίρι εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (14/8) ο πατέρας του Λαμιν Γιαμάλ. Ο Μουνίρ Νασραουί νοσηλεύτηκε στο «Can Ruti» στην Μπανταλόνα μετά από μαχαιριά που δέχθηκε σε ένα πάρκινγκ στο Ματάρο, όπως αναφέρει η La Vanguardia.

Η μονάδα έρευνας του Mossos d'Esquadra του Ματάρο ανέλαβε την υπόθεση και σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία του δήμου κατάφεραν να εντοπίσουν αρκετούς μάρτυρες του περιστατικού. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε αρκετές συλλήψεις.

Σύμφωνα με το ισπανικό μέσο εξετάζει το ενδεχόμενο ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να δέχθηκε επίθεση σε καυγά. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 32χρονος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στη γειτονιά Ροκαφόντα όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με άλλο άτομο και του πέταξαν νερό από ένα μπαλκόνι.

Το περιστατικό οδήγησε σε καυγά που έληξε εκείνη τη στιγμή. Όμως αργότερα δέχθηκε επίθεση από πολλά άτομα με αποτέλεσμα να δεχθεί μαχαιριές .

Κλείσιμο
Ο πατέρας του διεθνή επιθετικού, βρίσκεται εκτός κινδύνου. Έχει πάρει εξιτήριο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι του, όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα.




Ποιος είναι ο Μουνίρ Νασραουί

Ο Νασραουί ήταν μέχρι πρόσφατα ένας άγνωστος κάτοικος της γειτονιάς Ροκαφόντα του Ματάρο, αλλά το ταλέντο του γιου του ως επιθετικός της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια ω μέλος της εθνικής Ισπανίας που κατέκτησε το EURO 2024 τον έκανε δημόσιο πρόσωπο. Ο 32χρονος έχει εμπλακεί σε βίαιες καταστάσεις στο παρελθόν. Τον Ιούνιο του 2023, ένα βίντεο έγινε viral στο οποίο επιτέθηκε στη βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Vox, Μόνικα Λόρα, στην πόλη Μάρες, μια ενέργεια για την οποία καταδικάστηκε σε πρόστιμο 546 ευρώ.






Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζούκερμπεργκ τιμά τη σύζυγό του με ένα τεράστιο άγαλμα στην αυλή του – Είναι… πράσινη με ασημένιο μανδύα

Φειδίας Παναγιώτου: Αντιδράσεις για τη συνεργασία του ευρωβουλευτή με Τουρκοκύπριο influencer - Δείτε βίντεο

Σκάνδαλο στη Νορβηγία: Ο γιος της πριγκίπισσας παραδέχτηκε ότι χτύπησε τη σύντροφό του και ότι κάνει ναρκωτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης