Europa League: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει απόψε την ανατροπή στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ

Europa League: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει απόψε την ανατροπή στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ

Αλλαγές στο βασικό σχήμα των πρασίνων απο τον Αλόνσο - Σε περίπτωση αποκλεισμού το τριφὐλλι θα βρει στο διάβα του τη Λανς στα play off του Conference League

MixCollage-15-Aug-2024-05-35-AM-6635
Η ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Άγιαξ, λιγόστεψε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για είσοδο στα play off του Europa League. Κι έφερε τους «πράσινους» ακόμη πιο κοντά σε άλλον έναν πολύ «ζόρικο» αντίπαλο, καθώς στο «κακό» σενάριο ενός πιθανού αποκλεισμού, θα βρει στο διάβα του τη Λανς στα play off του Conference League.

Οι «πράσινοι» πάντως είναι αποφασισμένοι να παίξουν το βράδυ της Πέμπτης (15/8, 21:15, COSMOTESPORTS 2HD) τα... ρέστα τους και να διεκδικήσουν στην «Johan Cruijff Arena» τις πιθανότητές τους για κάτι πολύ σπουδαίο. Κυνηγώντας μία διπλά... υπερβατική ανατροπή και πρόκριση, απέναντι σε μία απ’ τις πιο «βαριές» φανέλες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα των «πράσινων» σε σχέση με τον προ εβδομάδος αγώνα στην Καλογρέζα. Η πρώτη αφορά την κορυφή της επίθεσης, όπου ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάρει τη θέση του Άλεξ Γερεμέγεφ, επιστρέφοντας στην ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στη δεξιά ωμοπλάτη στις 7 Ιουνίου στο φιλικό της Ελλάδας με τη Γερμανία.

Στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο μηριαίο μυ κι έχει αυξημένες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού αντί του Γιάννη Κώτσιρα.

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν τόσο ο Τετέ (δεξιά αντί του Ντάνιελ Μαντσίνι), όσο κι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής αντί του Άνταμ Τσέριν, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλύψουν οι Ντραγκόφσκι, Γεντβάϊ, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μπακασέτας και Τζούριτσιτς.

Εκτός έχει μείνει ο Τζορτζ Μπάλντοκ λόγω ενόχλησης στον δικέφαλο μηριαίο μυ, ενώ στην αποστολή ο Αλόνσο έχει πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Ακόμη κι εκείνους που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως π.χ. ο Φίλιπ Μαξ, καθώς οι «πράσινοι» θα προπονηθούν την Παρασκευή (16/8) στην Ολλανδία πριν επιστρέψουν στην Αθήνα, ενόψει της πρεμιέρας της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης (18/8, 20:00).




Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων - ΠΟΥ: Κήρυξε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης


Σεπόλια: Ελληνίδα με καταγωγή από την Αρμενία η 29χρονη δικηγόρος που συνελήφθη με 40 συσκευασίες κοκαΐνης

Χάλι Μπέρι: Αποχώρησε από το καστ της δικαστικής σειράς που θα έπαιζε με την Γκλεν Κλόουζ και την Κιμ Καρντάσιαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης