Λαμίν Γιαμάλ: Τρεις συλλήψεις για το μαχαίρωμα στον πατέρα του - Το βίντεο με τον καβγά πριν την αιματηρή επίθεση

Λαμίν Γιαμάλ: Τρεις συλλήψεις για το μαχαίρωμα στον πατέρα του - Το βίντεο με τον καβγά πριν την αιματηρή επίθεση

Ο Μουνίρ Νασράουι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση - Για απόπειρα δολοφονίας κρατούνται οι τρεις συλληφθέντες

yamal_pateras_xr
Σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης διακομίσθηκε ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ το βράδυ της Τετάρτης μετά από επίθεση αγνώστων με μαχαίρι σε πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τη La Vanguardia, ο Μουνίρ Νασράουι δέχτηκε πολλές μαχαιριές στην επίθεση που σημειώθηκε κάπου ανάμεσα στις 9 και τις 10 το βράδυ σε ένα πάρκινγκ στην Calle Frank Marshall στη συνοικία Ροκαφόντα στο Ματαρό όπου ζει.

Αν και η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για σοβαρό τραυματισμό του πατέρα του Γιαμάλ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Can Ruti της Μπανταλόνα, πλέον η ζωή του δεν κινδυνεύει και η κατάστασή του είναι σταθερή καθώς παραμένει νοσηλευόμενος.

Κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση έχουν συλλάβει τρία άτομα «για απόπειρα δολοφονίας», μετά από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων της επίθεσης. Σύμφωνα με το RAC 1 ο Μουνίρ δέχθηκε «περισσότερες από μία μαχαιριές».

Οι τρεις συλλήψεις έγιναν περίπου στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης χάρη και στις περιγραφές των δραστών που έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Ο καβγάς πριν την επίθεση

Αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί γιατί έγινε η επίθεση στον πατέρα του Γιαμάλ, μέσα ενημέρωσης της Καταλονίας επισημαίνουν ότι ώρες πριν το αιματηρό περιστατικό είχε εμπλακεί σε καβγά ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του.

Κατά τις ίδιες πηγές κάποιοι του πέταξαν νερό από μπαλκόνι με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στον Μουνίρ και τους ενοίκους της πολυκατοικίας, ο οποίος έληξε μετά από παρέμβαση δημοτικών αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιοχή.



Ποιος είναι ο Μουνίρ Νασραουί

Ο Νασραουί ήταν μέχρι πρόσφατα ένας άγνωστος κάτοικος της γειτονιάς Ροκαφόντα του Ματάρο, αλλά το ταλέντο του γιου του ως επιθετικός της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια ω μέλος της εθνικής Ισπανίας που κατέκτησε το EURO 2024 τον έκανε δημόσιο πρόσωπο. Ο 32χρονος έχει εμπλακεί σε βίαιες καταστάσεις στο παρελθόν. Τον Ιούνιο του 2023, ένα βίντεο έγινε viral στο οποίο επιτέθηκε στη βουλευτή του ακροδεξιού κόμματος Vox, Μόνικα Λόρα, στην πόλη Μάρες, μια ενέργεια για την οποία καταδικάστηκε σε πρόστιμο 546 ευρώ.


Ειδήσεις σήμερα:

Πενήντα χρόνια από τον Αττίλα ΙΙ - Κίσινγκερ προς Ετσεβίτ: Αποθαρρύνουμε έντονα τους Βρετανούς από το να βοηθήσουν τους Έλληνες

Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια

Αναζητείται και ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκήνωσης που πνίγηκε το οκτάχρονο κοριτσάκι - Ανακλήθηκαν οι άδειες στις πισίνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης