Αλόνσο μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ: Αξίζαμε να περάσουμε, είμαστε περήφανοι

Αλόνσο μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ: Αξίζαμε να περάσουμε, είμαστε περήφανοι

Ο προπονητής των πρασίνων στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών στο Άμστερνταμ και ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο

MixCollage-16-Aug-2024-01-12-AM-3731
Ο Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι το 34ο πέναλτι κόντρα στον Άγιαξ αφότου πρώτα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (0-1) αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών αλλά και στο αν ο Παναθηναϊκός άξιζε την πρόκριση.

Για την πρόκριση: «Αναμφίβολα αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας και για αυτό μας χρωστάει. Για αυτό θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Για το παιχνίδι με τη Λανς: «Για εμάς, αυτή η στιγμή το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Η νοοτροπία είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι»

Για την ομάδα: «Αρχικά είναι η προσωπικότητα που βγάζει η ομάδα διότι στο γήπεδο του Άγιαξ απέναντι σε τέτοια ομάδα, αποδείξαμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Αναμφίβολα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για να πάμε μπροστά αλλά είμαι υπερήφανος από το παιχνίδι των παικτών. Έβγαλαν προσωπικότητα, καρδιά για να μην το πω διαφορετικό και με μυαλό νικητή»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3gtfn0n2935)


Κλείσιμο
Ο προπονητής των πρασίνων ήταν πικραμένος για τον τρόπο του αποκλεισμού, εξαντλημένος από την έκβαση του ματς, αλλά και περήφανος για τους παίκτες του και ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά ο Ουρουγουανός τεχνικός του Παναθηναϊκού, που χειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας, τόνισε μετά από το εξαντλητικό ματς θρίλερ με τον Αγιαξ: «Είμαστε περήφανοι για αυτά που έκαναν οι παίκτες. Περηφάνια είναι η σωστή λέξη. Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε τοπ αντίπαλο, σε μια τρομερή έδρα. Είχαμε προσωπικότητα. Λυπούμαστε που δεν θα συνεχίσουμε. Αφιερώνουμε την προσπάθεια μας στους φιλάθλους μας. Μακάρι να μπορούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να έχουμε βελτίωση. Τώρα είναι το ματς της Κυριακής. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Όλα. Λυπούμαστε που δεν θα έχει κόσμο. Είμαστε πεπεισμένοι πως οι φίλαθλοι θα μας ακολουθούν και θα είναι δίπλα μας. Όπου και αν παίζουμε αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3gt2i98f9wh)


Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Η 8χρονη πνίγηκε στην πισίνα ενώ κολυμπούσε με άλλα παιδιά - Το χρονικό της τραγωδίας


Μάθιου Πέρι: Ποια είναι η «βασίλισσα της κεταμίνης» που κατηγορείται για τον θάνατό του

Ντόναλντ Τραμπ: Τι συμβαίνει με τα ρούχα του - Βάτες στα κοστούμια, μακριά παντελόνια και καπέλα MAGA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης