Λαμίν Γιαμάλ: Παγίδα έστησαν οι δράστες του μαχαιρώματος στον πατέρα του - Αφορμή ο καβγάς για το νερό που του έριξε ένα παιδί

Λαμίν Γιαμάλ: Παγίδα έστησαν οι δράστες του μαχαιρώματος στον πατέρα του - Αφορμή ο καβγάς για το νερό που του έριξε ένα παιδί

Ο πατέρας, ο θετός αδερφός και ο παππούς του παιδιού είχαν τσακωθεί με τον πατέρα του Γιαμάλ - Συνελήφθη και άλλο ένα άτομο

yamal_father_xr
Θύμα ενέδρας φαίνεται ότι έπεσε ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ ο οποίος μαχαιρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Σύμφωνα με την καταλανικήα εφημερίδα La Vanguardia οι δράστες της επίθεσης σε βάρος του Μουνίρ Νασράουι του ζήτησαν να συναντηθούν προκειμένου να τα βρουν για έναν καβγά που είχε νωρίτερα ο πατέρας του Γιαμάλ με τους συγγενείς ενός παιδιού που του πέταξε νερό ενώ περπατούσε σε δρόμο της συνοικίας Ροκαφόντα.

Ο καβγάς, μάλιστα, που σημειώθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης είχε καταγραφεί από αυτόπτη μάρτυρα.

Κλείσιμο


Στο βίντεο φαίνεται ο Νασράουι να τσακώνεται με τον πατέρα του παιδιού που είχε πετάξει νερό από μπαλκόνι ενώ στον καβγά ενεπλάκησαν ο θετός αδερφός του παιδιού και ο παππούς του.

Κατά το δημοσίευμα οι τρεις αυτοί μαζί με άλλο ένα άτομο που έχει επίσης συλληφθεί, επικοινώνησαν με τον πατέρα του Γιαμάλ και του ζήτησαν να συναντηθούν σε ένα χώρο στάθμευσης προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση.

Αντί γι' αυτό, όμως, τον γρονθοκόπησαν, τον κλώτησαν και τελικά τον μαχαίρωσαν. Στέλεχος της Μπαρτσελόνα κατέθεσε, μάλιστα, ότι αν δεν περνούσε από το σημείο φίλος του πατέρα του Γιαμάλ τότε θα τον είχαν σκοτώσει. Ο ίδιος ο Νασράουι δήλωσε «φοβήθηκα» για την επίθεση που δέχθηκε.

«Η πράξη των τεσσάρων είναι τελείως ακατανόητη. Τα τρία άτομα μαζί με το τέταρτο που πήγε μαζί τους γνώριζαν ότι ο άνδρας με τον οποίο είχαν την αντιδικία ήταν ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ» προστίθεται στο ρεπορτάζ της La Vanguardia.

Μιλώντας στην εκπομπή «El Chiringuito» ισπανικού καναλιού ο Νασράουι είπε πως «πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι, για το καλό όλων, για το δικό μου και της οικογένειάς μου. Πρέπει να είμαι πιο ήρεμος γιατί δεν έχω άλλη επιλογή, πρέπει να σκεφτούμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της και σίγουρα θα την κάνει, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Χάρη στον Θεό, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος, όλα έχουν μια λύση».

«Φυσικά και φοβήθηκα, είδα τον εαυτό μου μεταξύ ζωής και θανάτου, φοβήθηκα όπως κάθε άνθρωπος, είμαι ευγνώμων που μπορώ να μιλήσω ξανά», είπε για τη στιγμή της επίθεσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Την μοιραία δόση κεταμίνης την έδωσε στον Μάθιου Πέρι ο προσωπικός βοηθός του - Του έκανε 27 ενέσεις σε 5 ημέρες

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Σφαγή στα Κάτω Πατήσια για ένα προξενιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης