Παίζει βροχή γκολ κι επάθλων* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα; Παίζει bwin

Παίζει βροχή γκολ κι επάθλων* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα; Παίζει bwin

Η bwin παίζει μεγάλη… μπάλα και στη νέα σεζόν! Το στοίχημα είναι στα καλύτερα του με νέα σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, κορυφαίες λειτουργίες, Ειδικά Παικτών και στο live και χιλιάδες επιλογές

1168x656-bwin_
Η bwin τη νέα αγωνιστική περίοδο μπήκε σε mode… "Show must go on" και φέρνει τα πάνω κάτω! Η εμπειρία του αθλητικού στοιχήματος εκτοξεύεται στην ανανεωμένη πλατφόρμα μας και σε περιμένει για να ζήσεις αξέχαστες στιγμές διασκέδασης, με την ολοκαίνουργια προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Βροχή γκολ κι επάθλων* στα ελληνικά γήπεδα όλη τη σεζόν!

Παίζει βροχή από γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα; Παίζει bwin!

Η Πρώιμη Πληρωμή* έρχεται σε πρώτο πλάνο και στην bwin παίζει σε αμέτρητα πρωταθλήματα! Πλέον ο… δρόμος για το ταμείο ανοίγει, από την στιγμή που η ομάδα σου θα προηγηθεί με 2+ γκολ σε περισσότερες από 90 διοργανώσεις όπως για παράδειγμα: το Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο, το Champions League, το Europa League, το Europa Conference League, η Premier League,η LaLiga, η Serie A και η Bundesliga. Από Ελλάδα έως Βραζιλία και από Αγγλία μέχρι Σαουδική Αραβία παίζει… Πρώιμη Πληρωμή.

bwin - Πρώιμη Πληρωμή*: Κερδίζεις το στοίχημά σου, όταν είσαι μπροστά με δύο γκολ διαφορά

Στην bwin πλέον μπορείς να βρεις Ενισχυμένες Αποδόσεις και στο live στοίχημα! Ναι, η κορυφαία στοιχηματική πλατφόρμα απογειώνει τις αποδόσεις στις κορυφαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις με Ενισχυμένες Αποδόσεις μετά την πρώτη σέντρα. Κι όλα αυτά, την ώρα που υπάρχει η επιλογή από αμέτρητα ειδικά παικτών φυσικά και πριν τα παιχνίδια. Παράλληλα, με το Build A Bet*, έχεις τη δυνατότητα να συνδυάσεις περισσότερες από μία επιλογές στο ίδιο δελτίο, ακόμα και από διαφορετικά παιχνίδια. Επιπλέον, το Live Streaming* στην bwin συνεχίζεται σε χιλιάδες αναμετρήσεις, για να μην χάνεις γκολ, καλάθι και πόντο από τους αγαπημένους σου αγώνες.

Παίζουν Ενισχυμένες Αποδόσεις και στο live στοίχημα; Παίζει bwin!

Αυτή τη σεζόν στην bwin θα ζήσεις μία ξεχωριστή εμπειρία στοιχήματος! Κάθε αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος θα σε περιμένουν βροχή γκολ και… επάθλων*, ενώ με την Πρώιμη Πληρωμή*, πλέον πας ταμείο στα 2+ γκολ. Τέλος οι Ενισχυμένες Αποδόσεις στο live των αγώνων έρχονται ν’ «απογειώσουν» την διασκέδαση.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης