Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε και χάνει την πρεμιέρα με τον Βόλο ο Ρέτσος

Ο 26χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση

Μία απρόσμενη απώλεια έχει να αντιμετωπίσει ενόψει του αγώνα με τον Βόλο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Ρέτσος δεν θα είναι τελικά διαθέσιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, που ανανέωσε προχθές το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2028, τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση και θα χάσει έτσι την πρεμιέρα της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα. Με βάση την πρώτη διάγνωση φαίνεται πως μιλάμε για μία μικρή κάκωση στο γόνατο, η οποία όμως στάθηκε αρκετή για να μην του επιτρέψει να δώσει το «παρών» στο ματς με τους Βολιώτες το Σάββατο (17/08-20:00).

Συνεπώς αν θεωρήσουμε δεδομένη την παρουσία του Πιρόλα στο αρχικό σχήμα, οι πιθανοί αντικαταστάτες του Ρέτσου για να ξεκινήσουν δίπλα στον Ιταλό είναι οι Μπιανκόν, Ντόι και Άμπι.

Υπενθυμίζουμε πως στον Βόλο ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 9 χιλ. οπαδούς, αφού μπορεί να απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση, δεν συνέβη όμως το ίδιο με την μεμονωμένη, όπως ξεκαθάρισε με απόφασή του ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα δεδομένα για τον θάνατο της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική

Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις εικόνες με το ΙΧ που έμεινε στον αέρα στο λιμάνι της Άνδρου

Οι Ουκρανοί κατέλαβαν πόλη-κλειδί σε ρωσικό έδαφος - «Βρείτε τα» λέει ο στενός σύμμαχος του Πούτιν, Αλεξάντερ Λουκασένκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr