Προπονητής Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη: Κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε και είμαι πολύ αισιόδοξος

Προπονητής Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη: Κάνουμε τα πάντα για να τον πάρουμε και είμαι πολύ αισιόδοξος

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κάνει την τελική της αντεπίθεση για να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη και ο Ρούμπεν Αμορίμ ελπίζει σε θετική έκβαση της υπόθεσης

6291434
Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί «διακαή πόθο» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως ο Παναθηναϊκός απορρίπτει συνεχώς τεράστιες προτάσεις που έχουν έρθει για τον Ελληνα φορ και δεν δείχνει διατεθειμένος να τον παραχωρήσει.

Η πορτογαλική ομάδα ωστόσο φαίνεται πως «επιμένει» και μάλιστα ο τεχνικός της Ρούμπεν Αμορίμ δήλωσε αισιόδοξος πως ο διεθνής στράικερ θα αποκτηθεί από την ομάδα της Λισαβόνας. 

Ο 39χρονος κόουτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα των «λιονταριών» με την Νασιονάλ και όταν ρωτήθηκε για το «αν αισθάνεται άνετα με την καθυστέρηση που υπάρχει στην έλευση του Ιωαννίδη», απάντησε χαρακτηριστικά: «Πολύ, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος και δεν πρέπει να ακολουθούμε πάντα μία δεύτερη ή και τρίτη επιλογή, όπως συνέβη στο παρελθόν (σ.σ. εννοώντας ότι ο 24χρονος επιθετικός είναι η πρώτη).

Θέλουμε αυτούς που αναγνωρίζουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να πάρουμε ρίσκα, που μας δίνουν μεγάλες δυνατότητες να μεγαλώσουμε τον σύλλογο. Αν φοβηθούμε και πάμε για τρίτη επιλογή... Πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Φέτος θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δεν ξεχνάμε πως μακροπρόθεσμα πρέπει να κάνουμε τον σύλλογο πιο βιώσιμο (σ.σ. λίγο πριν είχε σταθεί πως θέλει νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες).

Κλείσιμο
Αυτή η ανάπτυξη εμπεριέχει πολύ αυτό το ρίσκο. Κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το πετύχουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Σκηνές απείρου κάλλους στην τουρκική Βουλή: Σφαλιάρες, μπουνιές και σπρωξίματα στο προεδρείο, δείτε βίντεο

ΕΟΔΥ για την ευλογιά των πιθήκων: Ποιοι πρέπει να εμβoλιαστούν, τι να προσέξουμε

Πόλεμος στην Ουκρανία - BBC: Πόσο πιθανό είναι ο Πούτιν να χρησιμοποιήσει πυρηνικά μετά την εισβολή στο Κουρσκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης