Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Χουάνκαρ

Ο Ισπανός έφυγε από τον Παναθηναϊκό και ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη

Τις προηγούμενες ημέρες, ισπανικά δημοσιεύματα, ήθελαν τον Άρη να βρίσκεται μια ανάσα από τον Τζόναθαν Σίλβα και μάλιστα σημείωναν ότι ο 30χρονος Αργεντίνος αριστερός full back… ετοίμαζε βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

Οι «κίτρινοι» δεν επιβεβαίωσαν αυτές τις πληροφορίες και φαίνεται ότι ο λόγος έχει να κάνει με δύο άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ οι οποίες είναι σε προτεραιότητα.

Η μία εξ’ αυτών είναι ο Χουάνκαρ και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta βρέθηκε σημείο επαφής με τον 34χρονο Ισπανό γεγονός το οποίο καθιστά εξαιρετικά πιθανό και το σενάριο της τελικής συμφωνίας. Πρόκειται εξάλλου για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς και στο παρελθόν.

Για την ακρίβεια, ήταν μέσα στη λίστα που είχαν απασχολήσει πριν μετακομίσει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 αλλά και στη διάρκεια της τριετούς συνεργασίας του με τους «πράσινους».

Οι συστάσεις κρίνονται περιττές για τον Χουάνκαρ ο οποίος πριν τις 129 συμμετοχές με τρία γκολ και 15 ασίστ με τον Παναθηναϊκό, προηγήθηκαν οι 104 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και επτά ασίστ με τη φανέλα της Μάλαγα.

Έχοντας «φοιτήσει» στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα της «Βασίλισσας» στις 3 Οκτωβρίου 2010 και στο ευρύ 6-1 επί της ΛαΚορούνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Μπέτις (51αγώνες, έξι ασίστ), Σαραγόσα (26 αγώνες, τρία γκολ, μία ασίστ) και Γρανάδα (24 αγώνες, μία ασίστ) ως δανεικός από την Μπράγκα καθώς η πορτογαλική ομάδα απέκτησε τα δικαιώματά του – έναντι 2.5 εκατ. ευρώ – τον Ιούλιο του 2011.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρος: Ένιωσα ότι θα πέσω στη θάλασσα - Τι λέει η οδηγός του ΙΧ που βρέθηκε στον «αέρα» ενώ αναχωρούσε το πλοίο

Μάθιου Πέρι: «Κάνε μου μία μεγάλη δόση κεταμίνης και ετοίμασε το τζακούζι» - Τα τελευταία λόγια στον βοηθό του

Μπρούνο Τσερέλα και Αθηνά Οικονομάκου διασκεδάζουν στη Μύκονο - Η καουμπόισσά μου, γράφει σε νέα τους φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr