Premier League: Πρεμιέρα με το δεξί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-0 τη Φούλαμ - Δείτε το γκολ

Premier League: Πρεμιέρα με το δεξί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-0 τη Φούλαμ - Δείτε το γκολ

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ολλανδός επιθετικός Τζόσουα Ζίρκζι στο 87ο λεπτό

MixCollage-17-Aug-2024-03-11-AM-7314
Ο Τζόσουα Ζίρκζι συνεχίζει από εκεί που το άφησε στην Μπολόνια. Ο Ολλανδός επιθετικός ήρθε από τον πάγκο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ» για την πρεμιέρα της Premier League και 27 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο άνοιξε λογαριασμό στο Νησί και πέτυχε το γκολ που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ (1-0). «Κράτησε» όσο μπορούσε την ομάδα του Μάρκο Σίλβα ο Λένο.

Δείτε εδώ το γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Μπρούνο - Λένο 0-2
Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν για τη Φούλαμ. Στο 7' μετά από εντυπωσιακή κούρσα ο Τραορέ έκανε το γύρισμα και ο Μαζράουι στο ντεμπούτο του έκοψε σωτήρια πριν εκτελέσει ο Μουνίς. Στο 13' ο Ονάνα έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε μακρινό σουτ του Τετέ.

Η πρώτη μεγάλη φάση των Κόκκινων Διαβόλων ήταν στο 29', όταν ο Κασεμίρο έκλεψε την μπάλα, έπαιξε με τη μία κάθετα και ο Μπρούνο Φερνάντες πλάσαρε αλλά τον νίκησε ο Λένο. Στο 35' ο έμπειρος Βραζιλιάνος χαφ έβγαλε και πάλι τετ α τετ τον αρχηγό της ομάδας του αλλά ο Γερμανός κίπερ ήτνα και πάλι ο νικητής. Στο 37' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντιαλό ο Κασεμίρο αστόχησε με καρφωτή κεφαλιά.

Ο λυτρωτής Ζίρκζι
Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 53'. Μετά από ατομική ενέργεια του Ράσφορντ ο Μάουντ εκτέλεσε μέσα από την περιοχή και ο Λένο έβγαλε ξανά σε κόρνερ. Στο 82' έπειτα από γύρισμα του Γκαρνάτσο, ο Τετέ έκοψε εκπληκτικά πριν μπει με την μπάλα στα δίχτυα ο Ράσφορντ.

Κλείσιμο
Η Γιουνάιτεντ βρήκε το γκολ της νίκης στο 87'. Ο Γκαρνάτσο έβγαλε τη σέντρα και ο Ζίρκζι με έξυπνο τελείωμα με μια επαφή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πανηγύρισε το πρώτο του γκολ ως Κόκκινος Διάβολος. Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στο 90+4'. Ο Μπέισι έκαψε «τσαφ», ο Ράσφορντ βγήκε τετ α τετ, έβγαλε τον Γκαρνάτσο προ κενής εστίας και ο Αργεντινός εξτρέμ πλάσαρε άουτ, με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Νταλότ, Μαγκουάιρ (81’ Ντε Λιχτ), Μαρτίνες, Μαζράουι (81’ Έβανς), Κασεμίρο, Μέινου (83’ ΜακΤόμινεϊ), Ντιαλό (61’ Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ράσφορντ, Μάουντ (61’ Ζίρκζι)

Φούλαμ: Λένο, Τετέ, Ντιοπ, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Λούκιτς (90+1' Στάνσφιλντ), Περέιρα (90+1' Ριντ), Σμιθ Ρόου (63’ Κέρνι), Ιβόμπι, Τραορέ (78’ Γουίλσον), Μουνίς (78’ Χιμένες)


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης