Ligue 1: Με φόρα μπήκε η Παρί στη μετά Εμπαπέ εποχή της, 4-1 τη Χάβρη - Δείτε τα γκολ

Οι Παριζιάνοι μπορεί να τα βρήκαν σκούρα για 85 λεπτά κόντρα στη Χάβρη, όμως με τρία γκολ στο φινάλε πήρε εμφατική νίκη στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος

Μπορεί ο Κιλιάν Εμπαπέ να μην υπάρχει πια στο ρόστερ, αλλά η Παρί έχει κι άλλους άσους στο μανίκι της για να εξασφαλίσει ακόμα ένα διαδοχικό πρωτάθλημα στη Γαλλία. Οι Παριζιάνοι ξεκίνησαν με το δεξί και τις φετινές τους υποχρεώσεις με απώτερο στόχο να βάλουν πλώρη προς ακόμα μια κούπα, αν και το σκορ ίσως να μην αποτυπώνει την πραγματικότητα του αγώνα. Οι Παριζιάνοι άλλωστε μέχρι το 85΄ήταν ισόπαλοι στην έδρα της Χάβρης, αλλά με ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά πήραν την πολυπόθητη νίκη με 4-1 και απέφυγαν τις εκπλήξεις στην πρεμιέρα.



Ο αγώνας μάλιστα δεν θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 3΄ο Λι Κανγκ Ιν με εξαιρετικό πλασέ στην απέναντι γωνία νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να ανοίξει το σκορ. Όσο όμως το σκορ παρέμενε σε εύθραυστα επίπεδα, η Χάβρη ήλπιζε για την ισοφάριση και τελικά δικαιώθηκε στις αρχές του β΄μέρους.

Έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Γιορίς έκανε την προβολή και νίκησε τον Ντοναρούμα, ο οποίος άργησε να αντιδράσει λόγω περιορισμένης ορατότητας. Ο Λουίς Ενρίκε ξεφυσούσε στον πάγκο βλέποντας την ομάδα του να ταλαιπωρείται, αλλά στο φινάλε ανάσανε με ανακούφιση.

Στο 85΄ άλλωστε ο Ντεμπελέ με σκαστή κεφαλιά έδωσε τη λύση, προτού πάρει τη σκυτάλη ένα λεπτό αργότερα ο Μπαρκολά με εξαιρετική ντρίμπλα και πλασέ στη γωνία για το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90΄ο Κόλο Μουανί, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και έβαλε με τη σειρά του την υπογραφή του στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουλις Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Πάτσο, Μπεράλντο, Ζάγκε (71΄Μαρκίνιος), Βιτίνια, Ζαΐρ Εμερί, Λι Κανγκ Ιν (71΄Ντεμπελέ), Ασένσιο (71΄Μπαρκολά), Εμπαγιέ (46΄Ζοάο Νέβες), Γκονζάλο Ράμος (20΄Κόλο Μουανί)


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αττική - Πεντέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από πλιάτσικο στις καμένες περιουσίες - 17 προσαγωγές

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ανεκπαίδευτους νεοσύλλεκτους έστειλε ο Πούτιν απέναντι στους Ουκρανούς στο Κουρσκ

Χαλκιδική: «Το παιδί πνίγηκε και δεν το είδε κανείς» - Ξεσπούν οι συγγενείς της 8χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr