Super League 1: Επαγγελματική νίκη στην πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό - Δείτε τα γκολ

Super League 1: Επαγγελματική νίκη στην πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό, 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό - Δείτε τα γκολ

Με 10 παίκτες από το 32' ο Βόλος, λόγω αποβολής του Βιγιαφάνιες - Ροντινέι (13') και Μασούρας (73') οι σκόρερ

6291620
Με τον Ζέλσον Μαρτίνς να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να ετοιμάζει και τα δύο γκολ για την ομάδα του, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό, κερδίζοντας με 2-0 τον Βόλο, ξεκινώντας με το δεξί της υποχρεώσεις του στη φετινή Super League.

Δεν παραδόθηκαν αμαχητί οι Θεσσαλοί παρά το ότι από το 32’ έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Λούκας Βιγιαφάνιες, αλλά λύγισαν από τα τέρματα των Ροντινέι (13’) και Γιώργου Μασούρα (73’).


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3ifgbns3fsx)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3ieon61v8sh)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3icykrjrhw9)


Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους, ουσιαστικά, οργανωμένη επίθεση. Ο Τσικίνιο έκανε τη σέντρα, ο Ζέλσον Μαρτίνς έστρωσε στον Ροντινέι και με το αριστερό ο Βραζιλιάνος πλάγιος αμυντικός πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν. Τα πράγματα για τον Ολυμπιακό έγιναν ακόμη πιο εύκολα, καθώς απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λίγο μετά το ημίωρο. Μέσα σε τρία λεπτά (30’ και 32’) ο Βιγιαφάνιες αντίκρισε δυο φορές την κίτρινη κάρτα, αμφότερες για σκληρά μαρκαρίσματα, αφήνοντας με δέκα παίκτες τον Βόλο.

Οι Πειραιώτες πίεσαν αφόρητα την εστία του Μάριου Σιαμπάνη που πρόλαβε τον Χαράλαμπο Κωστούλα στο 39’. Οι γηπεδούχοι, πάντως, απείλησαν στο τέλος του πρώτου μέρους, με την άστοχη κεφαλιά του Παύλου Κορρέα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Και το επανέλαβαν, με το δυνατό σουτ του Γιώργου Μύγα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου - η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Το γκολ του Μαρτίνς δε μέτρησε, στο 61’, καθώς ο Γιουσέφ Ελ Κααμπί ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, με τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3idgzvbfms1)


Ο Μεντιλίμπαρ πέρασε στο ματς τον Μασούρα και τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ ήταν ο αποδέκτης του γυρίσματος του Μάρκο Στάμενιτς για το 0-2 - παρά την προσπάθεια του Κορρέα - στο 73’ κι ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Σιαμπάνης είχε σταματήσει τον Μαρτίνς. Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να μειώσουν, αν το πλασέ του Νεμάνια Γκλάβτσιτς στο 81’ από το λάθος του Ορτέγκα είχε καλύτερη τύχη. Δυο λεπτά μετά, ο Σιαμπάνης απέκρουσε το πλασέ στο τετ-α-τετ με τον Ελ Κααμπί

Ρόμαν Γιάρεμτσουκ (86’) και Σαντιάγκο Έσε (88’) δεν μπόρεσαν να αυξήσουν το δείκτη του σκορ για τον Ολυμπιακό που διατήρησε αυτό το 0-2 παρά την... είσοδο ενός σκύλου στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις. Οι Πειραιώτες παρά τη μέτρια, δημιουργικά εμφάνιση πήραν το «τρίποντο», με την ομάδα του Χοακίν Γκόμεζ, πάντως, να αφήνει καλές εντυπώσεις.

Διαιτητής: (Ιωάννης Παπαδόπουλος)
Κίτρινες: Βιγιαφάνιες, Ασεχνούν - Μπιανκόν, Στάμενιτς.
Κόκκινες: Βιγιαφάνιες (32’).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης (89’ Μίλετιτς), Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (65’ Μεντιέτα), Βιγιαφάνιες, Ασεχνούν (79’ Κόντε), Κόσζτα (65’ Άλτμαν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν (57’ Στάμενιτς), Πιρόλα, Μαρτίνς, Βέλντε (71’ Μασούρας), Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο (81’ Γιάρεμτσουκ), Ντόη, Κωστούλας (46’ Ελ Κααμπί).

πηγη: ΑΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Σε πύρινο κλοιό η Σμύρνη, κάηκαν δεκάδες σπίτια, απομακρύνθηκαν πάνω από 3.500 άτομα - Δείτε βίντεο

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για τον κίνδυνο φωτιάς και σήμερα - Χάρτης με τις 12 «κόκκινες» περιοχές

Σφίγγουν τον κλοιό στο Κουρσκ οι Ουκρανοί: Καταστρέφουν γέφυρες, επιχειρούν αποκλεισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης