Serie A: Γκέλα για την πρωταθλήτρια Ίντερ στη Γένοβα, ισοφαρίστηκε στο 90+5' από την Τζένοα - Δείτε τα γκολ

Serie A: Γκέλα για την πρωταθλήτρια Ίντερ στη Γένοβα, ισοφαρίστηκε στο 90+5' από την Τζένοα - Δείτε τα γκολ

O Μεσίας με πέναλτι το γκολ που έδωσε τον βαθμό στη Τζένοα στις καθυστερήσεις - Ισόπαλο το Πάρμα - Φιορεντίνα 

29135557
Η υπεράσπιση του στέμματος δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Ίντερ. Αν και ο Μάρκους Τουράμ με δυο γκολ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να της χαρίσει το τρίποντο, η Ίντερ πνίγηκε στα νερά της Γένοβας (2-2) με πέναλτι - μαχαιριά της Τζένοα στο 90+5΄και ξεκίνησε με το αριστερό τις φετινές της υποχρεώσεις στη Serie A.

Ο Γάλλος επιθετικός πάντως από την αρχή του αγώνα φάνηκε... ευδιάθετος απειλώντας με προσπάθεια που εξουδετέρωσε ο Γκολίνι, όμως πρώτη που χαμογέλασε ήταν η Τζένοα. Στο 20΄ συγκεκριμένα ο Μπανί σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Βολιάκο άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ωστόσο η Ίντερ απάντησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3iew8rdnuq9)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3iek3iustp5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3icu04clc15)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3icjd5vdjsh)


Έπειτα από όμορφη σέντρα του Μπαρέλα στην περιοχή, ο Τουράμ πήρε την κεφαλιά και άφησε «άγαλμα» τον Γκολίνι για το 1-1. Ο αγώνας παρέμενε ευμετάβλητος και συνεχείς ευκαιρίες για για τις δυο ομάδες, με τον Γκολίνι ιδιαίτερα να έχει πολλή δουλειά σταματώντας τους Λαουτάρο και Τουράμ. Ο Γάλλος ωστόσο έψαχνε το δεύτερο γκολ και τελικά το βρήκε στο 85΄όταν νίκησε τον Γκολίνι με σκαφτό τελείωμα στο τετ-α-τετ για το 2-1.

Όλα έδειχναν πως η Ίντερ θα δραπέτευε, αλλά ας όψεται ο πρώην παίκτης της Μίλαν, Μεσίας. Στις καθυστερήσεις ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι για χέρι στην περιοχή, ο Μεσίας ανέλαβε την εκτέλεση και παρόλο που νικήθηκε από τον Ζόμερ πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (66΄Ντάμφρις), Ντιμάρκο (75΄Κάρλος Αουγκούστο), Μπαρέλα, Μιχταριάν (66΄Φρατέσι), Τσαλχάνογλου (75΄Ταρεμί), Λαουτάρο, Τουράμ

Γκέλα στην πρεμιέρα για τη Φιορεντίνα
Δυο βαθμούς με το... καλημέρα πέταξε η Φιορεντίνα, η οποία κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Πάρμα στην πρεμιέρα της στη Serie A. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22΄με τον Μαν και παρά την ισοφάριση στο 75΄με σκόρερ τον Μπιράγκι, οι Βιόλα δεν βρήκαν ποτέ το δεύτερο γκολ και μοιραία περιορίστηκαν στην ισοβαθμία.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Σε πύρινο κλοιό η Σμύρνη, κάηκαν δεκάδες σπίτια, απομακρύνθηκαν πάνω από 3.500 άτομα - Δείτε βίντεο

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για τον κίνδυνο φωτιάς και σήμερα - Χάρτης με τις 12 «κόκκινες» περιοχές

Σφίγγουν τον κλοιό στο Κουρσκ οι Ουκρανοί: Καταστρέφουν γέφυρες, επιχειρούν αποκλεισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης