Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού: Οι παίκτες μας ήταν πνευματικά ξεζουμισμένοι

Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού: Οι παίκτες μας ήταν πνευματικά ξεζουμισμένοι

O Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε και για τον αποκλεισμό από τη Μάλμε

6291610
Μόνο εύκολη δεν ήταν η βραδιά του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Stoiximan Superleague, όμως κατάφερε τελικά να υποτάξει τον μαχητικό Πανσερραϊκό στην Τούμπα με 3-2 και να μπει στο νέο πρωτάθλημα με νίκη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός των Θεσσαλονικιών μίλησε μετά το ματς στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στη σωματική και πνευματική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μάλμε στην παράταση.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου
«Μην ξεχνάτε ότι προερχόμαστε από ένα παιχνίδι 120 λεπτών, που στο φινάλε της κανονικής διάρκειας κρατούσαμε τη νίκη και την πρόκριση και μετά την χάσαμε. Μια πρόκριση που ήταν όνειρο για πολλούς παίκτες μας.

Υπάρχει μια στρατηγική στην Ελλάδα που τα ρόστερ δεν είναι έτοιμα από την αρχή της σεζόν. Τώρα γίνονται διαπραγματεύσεις. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε και σε αυτά τα δεδομένα. Οι παίκτες έχουν εμπειρία, αλλά χρειάζεται χρόνος για να δέσουν με το υπόλοιπο σύνολο, να μάθουν τις κινήσεις, τους αυτοματισμούς.

Κλείσιμο
Είχαμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες ημέρες, δείγμα του δύσκολου παιχνιδιού που δώσαμε την Τρίτη. Ακόμα και πνευματικά οι παίκτες μας ήταν "ξεζουμισμένοι".

Μίλησα στους παίκτες μου και τους θύμισα τη σεζόν που αποκλειστήκαμε από τη Μπενφίκα και δυσκολευτήκαμε πολύ στο ξεκίνημα του τότε πρωταθλήματος. Πρέπει να πιέζουμε τους εαυτούς μας.Τους είπα να μην τα παρατάνε, να μείνουν πνευματικά συγκεντρωμένοι.

Το τρίποντο ήταν σημαντικό και προχωράμε. Πολλά πράγματα έχω στο μυαλό μου, όχι μόνο για την αμυντική λειτουργία, από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας».

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Σε πύρινο κλοιό η Σμύρνη, κάηκαν δεκάδες σπίτια, απομακρύνθηκαν πάνω από 3.500 άτομα - Δείτε βίντεο

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική για τον κίνδυνο φωτιάς και σήμερα - Χάρτης με τις 12 «κόκκινες» περιοχές

Σφίγγουν τον κλοιό στο Κουρσκ οι Ουκρανοί: Καταστρέφουν γέφυρες, επιχειρούν αποκλεισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης