Τουρκία: Επίθεση στο γήπεδο της Γκεζτέπε δέχθηκε ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ - Δείτε βίντεο

Ο Αλί Κοτς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης και επιχείρησε να πάει στην εξέδρα των οπαδών της ομάδας του - Δέχθηκε βροχή αντικειμένων

Από νωρίς ξεκίνησαν οι εντάσεις στα γήπεδα της Τουρκίας. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίσει την Γκεζτέπε εκτός έδρας και στο 51ο λεπτό, ενώ ο αγώνας ήταν κανονικά σε εξέλιξη, ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Αλί Κοτς, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και πήγε μπροστά στην κερκίδα των φίλων της ομάδας του.



Την ώρα που απομακρυνόταν ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ της Κωνσταντινούπολης του πέταξαν πλαστικά μπουκάλια, με τον Κοτς να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο έδαφος. Μάλιστα ένας οπαδός των φιλοξενούμενων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθεί στον πρόεδρο της Φενέρ, ενώ στη συνέχεια αρκετοί οπαδοί προσπάθησαν να επιτεθούν στον Κοτς, ο οποίος μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια από τους άνδρες της ασφάλειας του.  Σύμφωνα με τα τουρκικά μεσα ο Κοτς δέχθηκε επίθεση από διαπιστευμένο άτομο των γηπεδούχων, το οποίο τον έσπρωξε από πίσω και τον έριξε στο έδαφος.



Το ματς τελικά συνεχίστηκε κανονικά, με τη Φενέρ να δέχεται την ισοφάριση σε 2-2 στο 95' κι ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Τζέκο (45+3) και Εν Νεσίρι (45+7').




Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τρεις τραυματίες σε beach bar

Μαγνησία: Τατουάζ επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε στο Πτελεό ανήκει στον 49χρονο Γιάννη που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο

Ραλφ Σουμάχερ: Ξεσπά η πρώην σύζυγός του - «Ακουγα τις φήμες πως είναι γκέι και μου έλεγε να πάω στον ψυχολόγο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr