Ολυμπιακός: Ανοίγει ξανά το... μέτωπο Κάρμo για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ξανά το... μέτωπο Κάρμo για τον Ολυμπιακό

Φτάσαμε 18 Αυγούστου και τα πράγματα από αγωνιστικής άποψης δεν κυλούν όπως τα περίμενε ο στόπερ της Πόρτο

carmo
Ήταν 10 Ιουλίου όταν προέκυπτε από το ρεπορτάζ πώς ο Ντάβιντ Κάρμο θα συνεχίσει στην Πόρτο καθώς αυτό ήταν που ήθελε ο δίμετρος στόπερ παρά το deal του Ολυμπιακού με τους Ίβηρες.

Φτάσαμε 18 Αυγούστου και τα πράγματα από αγωνιστικής άποψης δεν κυλούν όπως τα περίμενε ο Νταβίντ Κάρμο, γεγονός το οποίο φτιάχνει ένα άλλο status, ανοίγοντας το συγκεκριμένο... μέτωπο για τους Πειραιώτες.

Ο διεθνής Ανγκολέζος και κάτοχος του Conference με τον Ολυμπιακό σε πρώτη φάση δεν είναι στα βασικά πλάνα των «Δράκων». Εφόσον αυτό συνεχιστεί όχι μόνο θα αλλάξουν τα δεδομένα για την υπόθεση αυτή αλλά θα ανοίξει για τα καλά και ουσιαστικά ξανά η συζήτηση για τον Ολυμπιακό.

Για τις πιθανότητες της επιστροφής ενός παίκτη τόσο καλού και επιδραστικού ως προς την άμυνά του, όπως αυτό αποτυπώθηκε στο γήπεδο και οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία των Ερυθρόλευκων και πρώτου για ελληνική ομάδα.

Κλείσιμο
Και για έναν στόπερ που δεδομένα εκτιμούσε και εκτιμά ο Μεντιλίμπαρ και που ήθελε τόσο το come back του στο Λιμάνι. Με τα διαμορφωθέντα δεδομένα λοιπόν ο Ολυμπιακός - όχι μόνο παρακολουθεί την υπόθεση αυτή - αλλά θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση προς όφελός του.

Πηγή: gazzetta.gr


Ολες οι ειδήσεις

Χαλκιδική: Από μια παραγγελία που καθυστέρησε ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς - Ψάχνουν σχέσεις με τη βουλγάρικη μαφία

Αντίστροφη μέτρηση για τον προϋπολογισμό του 2025: Οι βασικές προτεραιότητες - Σύμμαχος στις αποφάσεις τα έσοδα

Ο Ερντογάν «σφραγίζει» τη στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στη Λιβύη - Τι προβλέπει το νέο τουρκολιβυκό μνημόνιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης