ΠΑΟΚ: Έρχεται δανεικός ο Γκόμεζ γράφουν οι Ισπανοί

ΠΑΟΚ: Έρχεται δανεικός ο Γκόμεζ γράφουν οι Ισπανοί

Την περασμένη σεζόν ο Τζόναθαν Γκόμεζ, που πήγε στην Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Γενάρη του 2022 από το Λούιβιλ αντί 91 χιλ. ευρώ, αγωνίστηκε στην Μιράντες και την La Liga 2 ως δανεικός

jonathan-gomez
Η βασκική εφημερίδα «Diariovasco» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τζόναθαν Γκόμεζ και μάλιστα το πήγε κι ένα βήμα παρακάτω αφού ανέφερε πως ο «δικέφαλος του βορρά» τα βρήκε με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον δανεισμό του 20χρονου Αμερικανού αριστερού μπακ.

Επεσήμανε δε πως η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή θα γίνει επίσημη τις επόμενες μέρες και ότι το καθεστώς της παραχώρησής του ίσως «προδίδει» και μία πιθανή ανανέωση συμβολαίου, αφού ο παίκτης μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι κι έτσι δεν θα είχε νόημα να παραχωρηθεί ως δανεικός, αν δεν είχε συμφωνηθεί και επέκταση του συμβολαίου του.

Την περασμένη σεζόν ο Τζόναθαν Γκόμεζ, που πήγε στην Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Γενάρη του 2022 από το Λούιβιλ αντί 91 χιλ. ευρώ, αγωνίστηκε στην Μιράντες και την La Liga 2 ως δανεικός και αποτέλεσε βασικό στέλεχός της παίζοντας σε 39 παιχνίδια, στα οποία σκόραρε ένα γκολ κι έδωσε τέσσερις ασίστ στα περισσότερα από 3 χιλ. λεπτά που πάτησε χορτάρι.



Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Αντιδράσεις για την ηλεκτρονική λίστα γάμου - Ποιοι τον επικρίνουν, τι απαντούν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: Φωτιά σε ρόδα λούνα παρκ σε φεστιβάλ στη Γερμανία - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης