Super League 1, Λεβαδειακός - Athens Kallithea 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν στην Λιβαδειά - Βίντεο

Καλύτερος αλλά άσφαιρος ο Λεβαδειακός, που είχε δοκάρι στο 78'

Έπειτα από ένα μετριότατο παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, Λεβαδειακός και Athens Kallithea FC αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Λάμπρος Κατσώνης». Στην επιστροφή της έπειτα από 18 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, η Καλλιθέα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους Βοιωτούς που θα έχουν να λένε για το δοκάρι του Τριαντάφυλλου Τσάπρα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες φάσεις του αγώνα 

Έπειτα από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, που είχε αρκετά φάουλ, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, ωστόσο βοηθός και VAR (Χρήστος Βεργέτης, Ιορδάνης Απτόσογλου) συμφώνησαν πως ο Ρόμπερτς Ουλντρίκις (14’) ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης και προτού ξεπεράσει ο Λετονός τον Μάριο-Παναγιώτη Βήχο. Υποψία ευκαιρίας για τους Βοιωτούς καταγράφηκε στο 26’, με τον Τζάλοου Λαμαράνα να κλέβει την μπάλα από τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, αλλά η σέντρα-σουτ που επιχείρησε δεν είχε αποδέκτη.

Ακολούθησε επτά λεπτά αργότερα το δυνατό, μα άστοχο σουτ του Γιάννη Κωστή κι αυτό του Μαξιμιλιάνο Μορέιρα στο 43’ στο οποίο έβαλε έγκαιρα την κόντρα ο Τζόσουα Μεχίας, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το κοντέρ να γράφει έξι τελικές για τον Λεβαδειακό - καμία στην εστία - και... μηδέν για την Καλλιθέα. Αντίθετα, τα φάουλ ήταν πάρα πολλά (6-15), όπως και οι διακοπές στο ματς.

Ίδιο κι απαράλλαχτο το σκηνικό στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν για πρώτη φορά στο 55’ με το άστοχο φάουλ του Χαβιέ Ματίγια. Ο Νίκος Παπαδόπουλος προχώρησε σε τριπλή αλλαγή και παραλίγο να δικαιωθεί άμεσα, καθώς στο 61’ ο Μπερναμπέ Μπαραγκάν έβγαλε δύσκολα το σουτ του Κωνσταντίνου Πλέγα ενώ αυτό που ακολούθησε από τον Κωστή δε βρήκε στόχο. Στο 65’ ο Μπαραγκάν ήταν στο σωστό σημείο για να μπλοκάρει και την αδύναμη κεφαλιά του Φαμπρίτσιο Πεντρόζο, έπειτα από τη σέντρα του Γιάννη Γιαννιώτα.

Μετά το cooling break ο ρυθμός έπεσε εκ νέου ενώ αυξήθηκαν τα νεύρα, με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας να δείξει τέσσερις κίτρινες κάρτες μέσα σε τρία λεπτά (73’-75’). Οι γηπεδούχοι, πάντως, άγγιξαν το γκολ στο 78’, αλλά το σουτ του Τριαντάφυλλου Τσάπρα από πλάγια θέση σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαραγκάν. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν και στη φάση του 82ου λεπτού, με τον 31χρονο Ισπανό τερματοφύλακα να αποκρούει με τις γροθιές το φάουλ του Έλληνα αμυντικού.

Στις καθυστερήσεις οι Αθηναίοι κέρδισαν στημένες φάσεις ωστόσο δεν αξιοποίησαν κάποια από αυτές, με συνέπεια το 0-0 να μείνει φυσιολογικά ως το τέλος, με τον Μάσιμο Ντονάτι να κάνει μάλλον πετυχημένο ντεμπούτο στους πάγκους και τον Παπαδόπουλο να τα βάζει με την τύχη του για τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του στο δεύτερο μέρος.

Στο 90+6′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής και ο VAR αποφάσισαν ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)
Κίτρινες: Μεχία, Κωστή, Γιαννιώτας - Ντιμπά, Μερκάτι, Μπαραγκάν, Ματίγια, Λουκίνας.

Οι συνθέσεις:


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Κωστή, Μεχία (70’ Συμελίδης), Παπαδόπουλος, Λαμαράνα (56’ Γιαννιώτας), Βήχος, Όζμπολτ (78’ Ρόμο), Κάσσος (56’ Εραμούσπε), Πεντρόζο, Μορέιρα (56’ Πλέγας), Τσάπρας.

ATHENS KALLITHEA FC (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μότοκ (65’ Τζιάνι), Ντιμπά (46’ Ματίγια), Μερκάτι, Μανθάτης, Σοϊρι (83’ Χάνουσεκ), Μουτίνιο (86’ Ντεμέτριους), Ουλντρίκις (65’ Λουκίνας).

*Για διαμαρτυρία αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του Παναγιώτη-Ραφαήλ Τσιάρα ο προπονητής της Athens Kallithea FC, Μάσιμο Ντονάτι, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Αντιδράσεις για την ηλεκτρονική λίστα γάμου - Ποιοι τον επικρίνουν, τι απαντούν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Βίντεο: Φωτιά σε ρόδα λούνα παρκ σε φεστιβάλ στη Γερμανία - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν σε ηλικία 88 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr