Premier League: Πέρασε από το Λονδίνο η πρωταθλήτρια Σίτι, 2-0 την Τσέλσι στην πρεμιέρα - Δείτε τα γκολ

Premier League: Πέρασε από το Λονδίνο η πρωταθλήτρια Σίτι, 2-0 την Τσέλσι στην πρεμιέρα - Δείτε τα γκολ

Τα γκολ στο 18'  ο Χάαλαντ και στο 84' ο Κόβασιτς - Καλή εμφάνιση από τους Μπλε του Μαρέσκα που έχασε από τον... δάσκαλο Γκουαρδιόλα

29137523
Οκτώ ημέρες μετά την κατάκτηση του Community Shield στη διαδικασία των πέναλτι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε... με το δεξί και στο πρωτάθλημα Αγγλίας δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις της για το back to back.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές

Στο ντέρμπι... με το καλημέρα της Premier League, οι πρωταθλητές επικράτησαν 2-0 της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να «ανοίγει λογαριασμό» από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Δείτε ΕΔΩ το 0-2 

Κλείσιμο
Δείτε ΕΔΩ το 0-1 

Οι Λονδρέζοι «απάντησαν» στο γκολ του Νορβηγού στράικερ (18΄) με τον Νίκολας Τζάκσον στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ωστόσο, μετά την εξέταση της φάσης στο VAR διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί οφσάιντ πριν σκοράρει ο Σενεγαλέζος επιθετικός.

Τα πάντα τελείωσαν στο 84΄, όταν ο Κροάτης μέσος, Ματέο Κόβατσιτς, πέτυχε το 2-0. Καλή εμφάνιση από την Τσέλσι του Έντσο Μαρέσκα ο οποίος μετά το παιχνίδι αγκαλιάστηκε με τον... δάσκαλο του Πεπ Γκουαρδιόλα. 

«Ποδαρικό» με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Premier League έκανε η Μπρέντφορντ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Κομιούνιτι Στάντιουμ».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Μπεμό, για να ισοφαρίσουν οι Λονδρέζοι στο 57΄ με το αυτογκόλ του Πίνοκ. Τελικά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, αυτή την φορά σκοράροντας με τον Βισά στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας, για το τελικό 2-1.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τη δράση του 80χρονου που φέρεται να έβαλε τέσσερις φωτιές

Μεσόγειος: Στους 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία της θάλασσας στο Ιόνιο - Τα μελτέμια «έσωσαν» το Αιγαίο

Άνδρος: Ελεύθερος ο καπετάνιος του πλοίου μετά το περιστατικό με το ΙΧ που έμεινε στον «αέρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης