Σύμμαχος της Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης - Οι Πορτογάλοι λένε ότι ο Έλληνας επιθετικός πιέζει για να φύγει

Σύμμαχος της Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης - Οι Πορτογάλοι λένε ότι ο Έλληνας επιθετικός πιέζει για να φύγει

«Νομίζω θα αποκτήσουμε τον ποδοσφαιριστή», είπε ο προπονητής των «λιονταριών», Ρούμπεν Αμορίμ

ioannidis
Η δίψα του για τίτλους και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι σύμφωνα με την «A Bola» οι δύο από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους στο μυαλό του Φώτη Ιωαννίδη υπάρχει μόνο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το πορτογαλικό Μέσο ισχυρίζεται πως ο Έλληνας διεθνής δεν έχει άλλη επιθυμία από το να γίνει παίκτης των Πορτογάλων, που περιμένουν ακόμη θετική απάντηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού, και θα πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση, με την μεταγραφική περίοδο στην Primeira Liga να είναι κοντά σε ολοκλήρωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, αλλά και κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Ρούμπεν Αμορίμ πριν από το ματς κόντρα στη Νασιονάλ, στη Σπόρτινγκ δεν κοιτούν ακόμη και τώρα σοβαρά τις εναλλακτικές (με τον Βίτορ Ρόκε φερειπείν να είναι ο βασικός για «αντι-Ιωαννίδης» αλλά να παραμένει στο «ψυγείο») κι αυτό γιατί πιστεύουν πως θα κάμψουν τις οικονομικές απαιτήσεις των «πράσινων» και θα αποκτήσουν τον παίκτη.

Όσον αφορά το οικονομικό, αναφέρεται ότι έχουν γίνει τρεις προτάσεις που αφορούν τα 18 και 20 εκατομμύρια που απορρίφθηκαν, αλλά και αυτή με τα 20 εκατομμύρια και άλλα τρία (3) σε μπόνους, που πάει για 20 plus 5.

Κλείσιμο
Τέλος, αν τελικά ο Ιωαννίδης πάει στη Σπόρτινγκ, λέγεται ότι θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με ρήτρα στα 80-100 εκατομμύρια ευρώ και ετήσιες απολαβές τετραπλάσιες από αυτές στην Αθήνα, δηλαδή 1.6 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης