Super League 1: Διπλό της Λαμίας στο Αγρίνιο, 1-0 τον Παναιτωλικό - Δείτε το γκολ

Super League 1: Διπλό της Λαμίας στο Αγρίνιο, 1-0 τον Παναιτωλικό - Δείτε το γκολ

O Βλαχομήτρος στο 65' το μοναδικό γκολ - Ο Ντίας αστόχησε σε πέναλτι στο 89' για τον Παναιτωλικό - Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες

6292748
Νικηφόρα πέρασε από το Αγρίνιο η Λαμία, στον αγώνα με τον οποίο «έπεσε η αυλαία» της πρεμιέρας της Super League, χάρη στο γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου με κεφαλιά στο 65ο λεπτό.

Ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες από το 13ο λεπτό μετά την αποβολή του Χρήστου Σιέλη λόγω αντικανονικού τάκλιν στον Βλαχομήτρο, ενώ με δέκα παίκτες τέλειωσε το ματς και η Λαμία που είδε τον Γκιντό να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν χτύπησε με τις τάπες τον Παντελάκη.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3k562yvgkqp)


Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3k5oub5kd9d)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3k49x8ec7y9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3k5jtkrvj0p)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3k3iez4wjq9)


Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ, αλλά αμφότερα ακυρώθηκαν ως οφσάιντ στο α΄ μέρος, ενώ στο 87ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι από χέρι του Κορνέζου μέσα στην περιοχή, με τον Σέρχιο Ντίας στο 89' να χάνει την ευκαιρία να χαρίσει τον έναν βαθμό στην ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κόστιτς. Αυτή είναι η πρώτη νίκη της Λαμίας σε πρεμιέρα Super League.

Στο 10ο λεπτό, ο Τορεχόν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν οφσάιντ και το γκολ ορθά δεν μέτρησε για τον Παναιτωλικό. Τρία λεπτά αργότερα, όμως οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες. Συγκεκριμένα, αφού... συμβουλεύτηκαν τον VAR ο Σιέλης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για τάκλιν έξω από την περιοχή στον Ανέστη Βλαχομήτρο. Αξιοποιώντας την αριθμητική υπεροχή της, η Λαμία ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να μπορεί να ανοίξει το σκορ.

Στο 33ο λεπτό, η ομάδα του Αγρινίου μετά από λάθος του Γιαννούτσου, είχε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Λομόνακο έφυγε τετ-α-τετ με τον Κόστιτς, αλλά ο Σέρβος τερματοφύλακας τον σταμάτησε. Από μία κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τσάβες και Αντράντε, στο 36ο λεπτό, μετά από ένταση που υπήρξε μεταξύ τους. Και στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Λομόνακο με γυριστό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη και κεφαλιά του Τορεχόν, αλλά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR και το γκολ δεν μέτρησε.

Με δύο αλλαγές μπήκε στο β΄ μέρος η Λαμία, καθώς οι Ραντόνια και Γκίντο πέρασαν στο ματς αντί των Ντεντάκη και Αθανασακόπουλου. Η Λαμία έψαχνε το γκολ και το βρήκε στο 65ο λεπτό. Ο Φουρτάδο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Παναιτωλικού, ο Βλαχομήτρος ευνοήθηκε από την κόντρα και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός έκανε ό,τι μπορούσε για την ισοφάριση για να δει την αντίπαλό του να μένει κι εκείνη με 10 παίκτες στο 82ο λεπτό. Ο Γκιντό δεν βρήκε την μπάλα, αλλά χτύπησε άσχημα με τις τάπες τον Παντελάκη και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Και στο 87ο λεπτό, ο Κορνέζος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών. Όμως, ο Σέρχιο Ντίας αν και ξεγέλασε τον Κόστιτς, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι με αποτέλεσμα να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων.

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης Πιερίας

Κίτρινες: Τσάβες, Παντελάκης - Κορνέζος, Αντράντε, Αθανασακόπουλος, Νούνιες, Γκουιντό (2 κίτρινες στο 74΄ και στο 82΄), Φουρτάδο
Κόκκινες: Σιέλης (13΄)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης (84΄ Τσελίκοβιτς), Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (84΄ Λαχούντ), Μπελεβώνης (74΄ Νικολάου), Μπουζούκης (74΄ Κοντούρης), Ντίας, Λομόνακο (69΄ Μάιντεβατς).

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ντεντάκης (46΄ Ραντόνια), Γιαννούτσος, Κορνέζος, Σαραμαντάς (68΄ Ρινγκ), Αντράντε, Μέκιτς, Αθανασακόπουλος (46΄ Γκουίντο), Νούνιες (68΄ Μπίκοβ), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (84΄ Δοϊρανλής).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Στην Κέρκυρα για διακοπές η Τζένιφερ Άνιστον - Ήρθε αλλά πέρασε σχεδόν απαρατήρητη

Προειδοποίηση Κολυδά: Προσοχή, ξεκινά ο δεύτερος γύρος της κακοκαιρίας - Δείτε χάρτη με τις επικίνδυνες περιοχές

Βρετανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Μάντσεστερ - Μία νεκρή, δύο σοβαρά τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης