Ισπανία: Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία του 11χρονου αγοριού

Πρόκειται για έναν 20χρονο από την περιοχή, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα

Συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 11χρονου Ματέο στο Μοθεχόν του Τολέδο της Ισπανίας, χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Πρόκειται  για έναν 20χρονο νεαρό που ζει στην ίδια την πόλη και ο οποίος, σύμφωνα με το El Periódico de España , αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα.

Τα ισπανικά μέσα αναφέρουν ότι ο ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ φέρεται να συνελήφθη 24 ώρες αφότου διέπραξε το φόνο. Αν και δεν έχουν γνωστοποιηθεί πολλά για την υπόθεση, το RTVE αναφέρει πως η ισπανική αστυνομία μπήκε  σε ένα σπίτι στην οδό Νταλί του δήμου γύρω 5 το απόγευμα και βγήκαν από το κτίριο μία ώρα μετά με τον ύποπτο. 



Κάτοικοι που μίλησαν σε ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ένα παιδί «όχι και πολύ φυσιολογικό», αλλά δεν περίμεναν ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο, ενώ είπαν ότι οι γονείς του ήταν χωρισμένοι. 

Οι αρχές έχουν αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια ως αίτιο, αλλά τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα, ενώ παράλληλα αναζητείται το μαχαίρι, με το οποίο ο δολοφόνος μαχαίρωσε το αγόρι 11 φορές. 

Το αγόρι βρισκόταν στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο με μερικούς φίλους του μέχρι τη στιγμή που δολοφονήθηκε. Αφού τον μαχαίρωσε, ο δράστης, φορώντας κουκούλα, διέφυγε από το σημείο αμέσως μετά την επίθεση. Η τοπική κοινότητα έχει βυθιστεί σε θλίψη μετά το συμβάν. 


Ειδήσεις σήμερα:

Οργή στο Κορλεόνε στη Σικελία μετά την «προκλητική» ανάρτηση του γιου ενός διαβόητου αρχιμαφιόζου

Έλον Μασκ: Έξαλλος για τον Καντίροφ και το Cybertruck με το πολυβόλο - «Είστε καθυστερημένοι που νομίζετε πως το έδωσα εγώ;»

Κρήτη: Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στον ΒΟΑΚ - «Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr