La Liga, Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: Μοιρασία στο «Θεράμικα» - Δείτε τα γκολ

Ο Χουλιάν Άλβαρες έκανε ντεμπούτο με τους Ροχιμπλάνκος στα τελευταία λεπτά - Γκολ ο Αλεξάντερ Σόρλοθ κόντρα στην πρώην ομάδα του

Μετά την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μπήκε με το… αριστερό στην La Liga, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Μαγιόρκα, ποδαρικό χωρίς νίκη έκανε και η Ατλέτικο, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Βιγιαρεάλ στο «Εστάδιο ντε λα Θεράμικα».



«Τρελό» το πρώτο ημίχρονο, με το Κίτρινο Υποβρύχιο να προηγείται δύο φορές και τους Ροχιμπλάνκος να απαντούν ισάριθμες, χωρίς μάλιστα τον Χουλιάν Άλβαρες, ο οποίος έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας ως αλλαγή στο τελευταίο 15λεπτο, χωρίς να προλάβει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ύστερα από (ορθά) ακυρωθέν γκολ του Ρεϊνίλντο για οφσάιντ, ο Αρνό Ντανζούμα «χόρεψε» τον Άξελ Βίτσελ και νίκησε τον Γιάν Όμπλακ για το 1-0 (18’), με την Ατλέτικο να απαντάει μόλις δύο λεπτά αργότερα με κοντινή προσπάθεια του Μάρκος Γιορέντε, ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Πάμπλο Μπάριος – Αντουάν Γκριεζμάν και ασίστ του Γάλλου.

Σουτ στο δοκάρι του Σάμουελ Λίνο και λίγο αργότερα ξανά προβάδισμα για την Βιγιαρεάλ, αυτή την φορά με αυτογκόλ του Κόκε, ύστερα από πρωτοφανές λάθος του Όμπλακ, το πρώτο στην καριέρα του αρχηγού μετά από 454 ματς πρωταθλήματος με την Ατλέτικο (37’).

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν το έβαλε κάτω και, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ισοφάρισε με κεφαλιά του Αλεξάντερ Σόρλοθ ύστερα από σέντρα του Μπάριος, με τον Νορβηγό να μην πανηγυρίζει το γκολ εις βάρος της πρώην ομάδας του, αλλά να αποδοκιμάζεται από τους φιλάθλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε και μαζί η συχνότητα των ευκαιριών, με το Κίτρινο Υποβρύχιο πάντως να αγγίζει τη νίκη, με σουτ του νεοαποκτηθέντα Νικολάς Πεπέ που σταμάτησε στο δοκάρι της ερυθρόλευκης εστίας στο 82’.

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο Γαρθία Τοράλ): Κόντε – Κίκο Φεμενία, Ραούλ Αλμπιόλ, Μπαϊγί, Καρδόνα – Γιέρεμι Πίνο (71’ Ακομάκ), Ντάνι Παρέχο (90’ Τεράτς), Κομεσιάνα, Μπαένα (71’ Γκέιγ) – Ζεράρ Μορένο (71’ Πεπέ), Ντανζούμα (79’ Αγιόθε).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ – Αθπιλικουέτα, Βίτσελ (46’ Χιμένες), Λε Νορμάντ – Γιορέντε, Μπάριος, Κόκε (64’ Ντε Πολ), Λίνο, Ρεϊνίλντο (54’ Μολίνα) – Σόρλοθ (46’ Κορέα), Γκριεζμάν (78’ Άλβαρες).


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ: Μπαράζ λουκέτων και πρόστιμα άνω του 1 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή - Πάνω από 48.000 επιτόπιοι έλεγχοι


Κακοκαιρία: Επιφυλακή για το δεύτερο κύμα ακραίων φαινομένων - 30.000 κεραυνοί μέσα σε 18 ώρες - Βίντεο

Σαμαρά, Καρύδη και Κωνσταντινίδου προσπαθούν να ανέβουν πάνω στο SUP για μια φωτογραφία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr