Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Πελίστρι στο «τριφύλλι» για 6 εκατ. ευρώ λέει ο Ρομάνο

Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Πελίστρι στο «τριφύλλι» για 6 εκατ. ευρώ λέει ο Ρομάνο

Ανέφερε πως το deal αφορά κανονική μεταγραφή του 22χρονου Ουρουγουανού εξτρέμ με το ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία του το «τριφύλλι» να φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ, αλλά τους «κόκκινους διαβόλους» να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης

facundo-pellistri
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Φακούντο Πελίστρι μπορεί να λογίζεται πλέον ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αφού η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων έκλεισε στα 6 εκατ. ευρώ.

Η πολυπόθητη μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αφού ο Ιταλός δημοσιογράφος ενημέρωσε με νέα ανάρτησή του στο Χ πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών σφραγίστηκε, όπως ανέφερε το χθεσινοβραδινό αγγλικό δημοσίευμα, αλλά με λιγότερα χρήματα.

Εκείνος ανέφερε πως το deal αφορά κανονική μεταγραφή του 22χρονου Ουρουγουανού εξτρέμ με το ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία του το «τριφύλλι» να φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ, αλλά τους «κόκκινους διαβόλους» να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης.

Σχετικά με τον ίδιο τον Πελίστρι, εκείνος αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο σύμφωνα με τον Ρομάνο, με το «Athletic» να έχει αναφέρει τις προηγούμενες μέρες κατ' αρχήν συμφωνία για τετρατετές συμβόλαιο.

Κλείσιμο


Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πού «χτυπά» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Προειδοποίηση Κολυδά για τους πολλούς κεραυνούς

Παχυσαρκία: Μετά το Οzempic έρχονται χάπια και ενέσεις νέας γενιάς για αδυνάτισμα

Ναυάγιο - Παλέρμο: Ο μεγιστάνας Λιντς, ο δικηγόρος του και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International μεταξύ των αγνοουμένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης