ΠΑΟΚ: Προχωράει και κλείνει τον Τζόναθαν Γκόμεζ

ΠΑΟΚ: Προχωράει και κλείνει τον Τζόναθαν Γκόμεζ

κτός από κάποια φιλικά παιχνίδια δεν μπόρεσε να μείνει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και αγωνίστηκε σε 43 αγώνες με τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ

jonathan-gomez
O ΠΑΟΚ προχωράει και ολοκληρώνει, όπως όλα δείχνουν, μέσα στις επόμενες ημέρες την απόκτηση του Τζόναθαν Γκόμεζ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου ανήκει ο Αμερικανός, με καταγωγή από το Μεξικό, αριστεροπόδαρος αμυντικός.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών, όπως αναφέρουν ΜΜΕ σε Ισπανία και Μεξικό, γίνονται για την αγορά των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Τζόναθαν Γκόμεζ, που θα κλείσει τα 21 τον Σεπτέμβριο (γεννημένος το 2003), εντάχθηκε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Ιανουάριο του 2022 από τη Λουίσβιλ Σίτι, με το κόστος της μεταγραφής να είναι κάτι λιγότερο από 100.000 ευρώ.

Εκτός από κάποια φιλικά παιχνίδια δεν μπόρεσε να μείνει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και αγωνίστηκε σε 43 αγώνες με τη δεύτερη ομάδα στα πρωταθλήματα της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας.

Κλείσιμο
Το περασμένο καλοκαίρι πήγε δανεικός στη Μιράντες , με την οποία είχε 39 συμμετοχές (1 γκολ, 4 ασίστ) και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Τήλος: Συγκίνησε ο λιμενικός που διέσωσε το 50ημερών βρέφος - Το προσφυγόπουλο έπινε γάλα με θαλασσινό νερό για τρεις μέρες

Τζο Μπάιντεν: Με δάκρυα στα μάτια στο συνέδριο των Δημοκρατικών - «Έκανα λάθη, στηρίξτε Χάρις, ο Τραμπ είναι loser»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης