AEK: «Οι συζητήσεις συνεχίζονται για τον Πινέδα» λέει ο αθλητικός διευθυντής της Μοντερέι

Ο Τάτο Νοριέγκα αποκάλυψε πως η αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΑΕΚ προκάλεσε καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις της Μοντερέι με τον Μεξικανό παίκτη

Κατά την παρουσίαση του Μάρτιν Ντεμιτσέλις από την Μοντερέι, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Τάτο Νοριέγκα ρωτήθηκε για το μεταγραφικό θέμα που απασχολεί τη μεξικανική ομάδα και αφορά τον παίκτη της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα.

Ο ισχυρός άνδρας του μεξικανικού συλλόγου έκανε ξεκάθαρο πως η Μοντερέι ενδιαφέρεται ακόμα για τον παίκτη, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται σε εξέλιξη. Μάλιστα, ο Τάτο Νοριέγκα αποκάλυψε πως η αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΑΕΚ προκάλεσε καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις της Μοντερέι με τον Μεξικανό παίκτη, υπογραμμίζοντας πως το θέμα παραμένει... ζωντανό.

Οι δηλώσεις του:

«Το πρώτο πράγμα που μπορώ να σας πως είναι οι συζητήσεις με τον Ορμπελίν συνεχίζονται. Είναι αλήθεια ότι έχει τραβήξει περισσότερο από όσο θα θέλαμε.

Όμως υπήρξε μια κινητικότητα, μια αλλαγή στην ιδιοκτησία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, γεγονός που καθυστέρησε σημαντικά τις διαπραγματεύσεις. Αλλά το θέμα είναι ακόμα ζωντανό. Είναι ακόμα ζωντανό το θέμα του Πινέδα και βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Μάρτιν για να ορίσουμε τις προτεραιότητες και το πόσο επείγον είναι, αλλά και το πόσο έχουμε προχωρήσει».

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: Μπροστά στα μάτια της μάνας και του αδελφού του σκοτώθηκε ο 19χρονος στο λούνα παρκ

Τήλος: Συγκίνησε ο λιμενικός που διέσωσε το 50ημερών βρέφος - Το προσφυγόπουλο έπινε γάλα με θαλασσινό νερό για τρεις μέρες

Τζο Μπάιντεν: Με δάκρυα στα μάτια στο συνέδριο των Δημοκρατικών - «Έκανα λάθη, στηρίξτε Χάρις, ο Τραμπ είναι loser»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr